Gyűlölöm a világot, mit tegyek?
Tanulj egy kis emberismeretet. És önismeretet.
Gyűlölni az egész világot: amit nem is ismersz - irreális elvárásaid vannak, nevesen azt szeretnéd, ha a világ körülötted forogna, mint pici korodban, de ezt nem teszi. Konklúzió: a világgal van a baj. Nem, veled van a baj. A jó kapcsolatokért meg kell dolgozni. Az emberek között van ilyen is, olyan is. Most dühös vagy és csak a felszínes emberekre koncentrálsz, mert dühös akarsz lenni. Ha nem így lenne, észrevennéd a többieket is. A rengeteg magányos alakot, aki bármit megtenne, csak hogy ne legyen egyedül. A mániákusokat, akik másokon akarnak segíteni, hogy ne kelljen a saját problémájukkal törődniük: lásd pszichológusok, szociálpedagógusok és még sokan mások, mint pl. azok, akik itt osztják az észt, és nem oltogatnak, hanem tényleg segíteni próbálnak.
18 éves?...hahaha...akkor épp' a világot akartam megváltani...egy-két év, és rájöttem: nem én találtam fel a melegvizet(sem), valamint belefutottam egy -két pofonba...azóta mindennel-mindenkivel jóban vagyok...akivel meg nem, az nem létezik...kész, ennyi...
szedj föl valakit, akiben van spiritusz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!