Motivációhiány, mit csináljak ellene?
Figyelt kérdés
Nem bírom magam rávenni semmire, nem is akarok semmit csinálni de tudom hogy kellene. És még csak nem is zavar, remekül elvagyok így, de tudom hogy ez hosszútávon nem oké...2012. febr. 9. 18:27
1/6 anonim válasza:
nem érdekel semmi? se sport, se természet, se barátok, se zene semmi??? Barátaid nincsenek? amit ők csinálnak, csináld velük!
2/6 A kérdező kommentje:
Nem azzal van a baj, a szabadidőmet eltöltöm remekül (általában a gép előtt, vagy olvasok, vagy írok, nézek valamit, stb, érdeklődési köröm az van), emberek nem érdekelnek ilyen szinten, tehát általában egyedül vagyok, ami nekem tökéletes. A baj az, hogy olyan dolgokra nem tudom rávenni magam, amikkel az életemet mozdíthatnám előre, tehát hogy elmenjek tanfolyamra, egészségesebben éljek, intézzem az ügyeim, ha valami van (például ezer éve kellene nyitnom egy bankszámlát, nem létszükséges, de nem ártana, viszont egyszerűen képtelen vagyok bemenni a bankba, mert hogy ráér az még - és tényleg ráér, csak így sosem lesz meg). Meg hasonlók. Tehát alapvetően jól elvagyok, csak nem érzem azt hogy bármerre is haladnék.
2012. febr. 11. 00:59
4/6 A kérdező kommentje:
20
2012. febr. 11. 17:49
5/6 anonim válasza:
Hát akkor még fiatal vagy! Szerintem ebben a korban ez még nem akkora gáz... ha azt írtad volna, hogy 35 az már nagyobb baj lenne! Szerintem amiket nem teszel meg azok annyira nem is fontosak! Szerintem ne görcsölj!
6/6 anonim válasza:
ismerős a helyzet. amúgy szerintem ez nem olyan nagy gáz, mint amilyennek tűnhet. ha szoktál olvasni és írni is akkor a szabadidőd egy részét kreatívan töltöd, és az jó. az ilyenekre én is nehezen veszem rá magam, hogy elmenjek bankba, stb (én lassan 1 éve halogatom, hogy elvigyem a pénzem a bankba :D)
amúgy amit leírsz az az apatikus hangulat, lehet részben az időjárás miatt is. ősszel és télen én is ilyen vagyok. ilyenkor még többet halogatok mint szoktam :D
szóval szerintem nincs ebben semmi rossz dolog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!