Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mivel definiálnátok ezt a...

Mivel definiálnátok ezt a betegséget?! és mit lehet tenni ellene?

Figyelt kérdés
A legnagyobb problémám az, hogy konkrétan nem érzem jól magam a bőrömben. Nem érzem hasznosnak magam, úgy érzem nem szeretnek az emberek (annak ellenére h mit tapasztalok nap mint nap), úgy érzem nem tudok megfelelni a körülöttem lévő emberek elvárásainak és sokszor magamba fordulok. Az okot édesanyám halálában látom, ami lassan egy éve h megtörtént, illetve abban h nem igazán közeledik felém senki :( Van egy barátnőm, aki a legnagyobb támaszom, de néha azt érzem neki sem tudok megfelelni.. Valamiért boldogtalannak érzem magam a mindennapokban. Igazából fogalmam sincs, hogy az alaptermészetem ilyen vagy valami lelki betegségben szenvedek... Mi a véleményetek erről?
2011. dec. 24. 21:49
 1/4 anonim ***** válasza:
Egy legjobb barát kell neked, aki segít mindenben :D amúgy hány éves vagy?
2011. dec. 24. 21:51
 2/4 A kérdező kommentje:
van legjobb barátom, de sajnos az egyetem miatt nagyon kevés időt tudok ráfordítani... és 19/F
2011. dec. 24. 21:56
 3/4 anonim ***** válasza:

"Elkaptad a depresszió vírust."

Ahogy látszi, ezt most pátyolgatod. Ellene sok mindent tehetnél, de mivel ez már sokszor levolt itt írva és nem tudun semmit rólad és a akörülményeidről, két leehetőség kínálkozik. A Google-n sok információhoz jutsz és keresni kell egy szakembert, aki ebben tud segíteni.

Kívánom, hogy minél előbb sínen légy és boldog, békés Karácsonyt és jó egészséget az Új évben.

2011. dec. 24. 22:10
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha az alaptermészeted ilyen, akkor ennek már korábban is ki kellett (volna)jönnie rajtad, szóval szerintem csak egy ilyen időszakod van...
2011. dec. 25. 00:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!