Mivel definiálnátok ezt a betegséget?! és mit lehet tenni ellene?
Figyelt kérdés
A legnagyobb problémám az, hogy konkrétan nem érzem jól magam a bőrömben. Nem érzem hasznosnak magam, úgy érzem nem szeretnek az emberek (annak ellenére h mit tapasztalok nap mint nap), úgy érzem nem tudok megfelelni a körülöttem lévő emberek elvárásainak és sokszor magamba fordulok. Az okot édesanyám halálában látom, ami lassan egy éve h megtörtént, illetve abban h nem igazán közeledik felém senki :( Van egy barátnőm, aki a legnagyobb támaszom, de néha azt érzem neki sem tudok megfelelni.. Valamiért boldogtalannak érzem magam a mindennapokban. Igazából fogalmam sincs, hogy az alaptermészetem ilyen vagy valami lelki betegségben szenvedek... Mi a véleményetek erről?2011. dec. 24. 21:49
1/4 anonim válasza:
Egy legjobb barát kell neked, aki segít mindenben :D amúgy hány éves vagy?
2/4 A kérdező kommentje:
van legjobb barátom, de sajnos az egyetem miatt nagyon kevés időt tudok ráfordítani... és 19/F
2011. dec. 24. 21:56
3/4 anonim válasza:
"Elkaptad a depresszió vírust."
Ahogy látszi, ezt most pátyolgatod. Ellene sok mindent tehetnél, de mivel ez már sokszor levolt itt írva és nem tudun semmit rólad és a akörülményeidről, két leehetőség kínálkozik. A Google-n sok információhoz jutsz és keresni kell egy szakembert, aki ebben tud segíteni.
Kívánom, hogy minél előbb sínen légy és boldog, békés Karácsonyt és jó egészséget az Új évben.
4/4 anonim válasza:
Ha az alaptermészeted ilyen, akkor ennek már korábban is ki kellett (volna)jönnie rajtad, szóval szerintem csak egy ilyen időszakod van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!