Normális, hogy ilyen vagyok? Kéne valamit tenni ellene? (tünetek)
Úgy érzem sordórok az árral, semmi jövőképem nincs, nem vágyom társaságra, alig vannak közelebbi barátaim. Ha nem lenne komolyabb kapcsolatom meg kutyám teljesen egyedül lennék csak néha találkoznék egy két barátommal.
néhány "tünet" : krónikus lehangoltság, nem érdekelnek az emberek, nem szeretek már itthonról kimozdulni, lassú vagyok és unott, minden nehezemre esik, hamar elfáradok mindenben, aluszékonyság...
ha mégis kimozdulok akkor általában haza kivánkozok mindig a szobámban akarok lenni egyedül. És nagyon furcsa nem régen vettem észre, hogy az emberek kifejezetten idegesítenek, néha pedig hogy beszéljek is valamit kifordulok önmagamból folyton röhögök és olyan mitha fel lennék dobva de ez nagyon hamar elmúlik és rájövök utólak hogy ez csak valami felszínes jókedv. A tanulás is nehezen megy. Normális ez? A tbbi velem egykorú nem így viselkedik.
Hát, a kamaszkorból már kinőttél, de azért a depresszió nagyon is előfordulhat, és egyáltalán nem kötődik a télhez.
Itt van két teszt, töltsd ki ezeket:
Fontos, ami oda is van írva fölé, hogy ez tájékozódásra alkalmas, nem diagnózisra! Ha az jön ki, hogy depressziós vagy a teszt szerint, akkor menj el a háziorvosodhoz, aki tud segíteni (esetleg vidd el a kinyomtatott tesztet).
Kedves barátom a zene mindent megold :)
Nekem hétköznapjaim öröme hogy kimozdulok kicsit hogy vegyek energia italt a barátaimmal,de mindezek után csak stressz és depi jön :)
Reggel elmegyek a suliba,ahol kb egy barátom van, a többi csak nagyon felszínes ''haver''...miután hazajövök leülök a gép elé és kockulok,vagy kimozdulok a rendes barátaimmal, belőlük összesen 6 db van és 3-4 akikkel naponta összefutok...párkapcsolat terén pl sikertelen vagyok,nem tudok közös témát kezdeni,nem tudom miről kellene beszélni stb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!