18 év alatt xanax vagy rivó?
Figyelt kérdés
Hogyan tudom beszerezni recepre, és mekora adagot kell szednem, ha állando idegesség alatt vagyok sok probléma miatt?2012. febr. 7. 15:54
11/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a semmit sem érő válaszokat, már megvan egy 2mg-s rivo és 1mg-s xanax
2012. márc. 20. 14:55
12/18 anonim válasza:
hát akkor jó étvágyat hozzá!! :D
13/18 A kérdező kommentje:
Az megis van köszönöm szépen (:
2012. márc. 20. 17:24
14/18 anonim válasza:
hogyan szerezted?
egyébként nem voltak semmit érő válaszok
15/18 A kérdező kommentje:
Voltak rá emberek, így gyerekjáték volt :D
2012. márc. 20. 21:03
16/18 anonim válasza:
Figyelj elismerésem 2g Rubo kategóriás szar meg xan durva vagy örege igazi nagy fiú. Az embered meg remélem valami efectines,kristályos szart adott ha ennyire beakarsz állni a te dolgod. Én 4 éve verseny szinten wing tsunozok és hiába vagyok 17 én is szoktam inni. Ha ennyire szét csapnád magad akkor idd le magad az a "legtisztább" abban legalább tudod mi van és nem te kapod ki a roulette tablettát. Ennit mondok sok szerencsét Sheen palánta.
17/18 anonim válasza:
Tiltakozom! A pia,vagyis az alkohol semmivel sem jobb,mint a rivó,vagy a Xanax! De a rivót,és a Xanax-ot sem ajánlom,pláne hosszú távon. Ha az orvos felírja,akkor csak mértékkel,és annyit amennyit az orvos előírt. Az alkohol sokkal rosszabb,mint a fű,vagy a rivó,vagy Xanax. Aki paréj részegre issza magát,és méghozzá kannás bort iszik,az nekem itten ne ossza az észt! Nemhiába örök igazság. Az alkohol,öl,butit,nyomorba dönt. Ennyi.
18/18 anonim válasza:
Én csak elmondtam a véleményem és egyébként sem szokásom takonyra inni magam.(Ezt nem tudom honnan vetted) Ja szép szöveg, hogy a pia legrosszabb de bőven nem igaz. Szerintem ha megiszol egy jó Rosé fröccsöt haverokkal beszélgetés közben abban nem sok kivetni való van. De ha elpattintasz egy raksit vagy beszedsz valamit az már rég csak a menekülésről szól.A másik az, hogy a poharadban jobb esetben tudod mi van de kitudja mit raknak a tabiba vagy mivel "spékelik" meg a cuccot. Ennyi tudni kell a mértéket piálásnál is ez természetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!