Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki szedett a terhessége alatt...

Ki szedett a terhessége alatt xanax 0,25?

Figyelt kérdés
Volt -e aki letudta tenni terhessége alatt a xanaxot? Vagy ha nem a babával nem lett semmi baj?
2010. máj. 28. 08:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Én Frontint szedtem 0,25 mg-ot még a terhesség előtt, mert komoly alvásgondjaim voltak.Ennek ugyanaz a hatóanyaga, mint a Xanaxnak.Amikor pozitív lett a teszt, nem vettem be többet, és kész.Rá is van írva, hogy ilyenkor nem lehet nyugtatót szedni.Gondolj bele, mégiscsak egy erős gyógyszer!Volt 2 hetem, amikor nem aludtam, csak max. 3-4 órát egy éjszaka.De volt, hogy egész éjjel ébren voltam.Amikor ennek az időszaknak vége lett (valószínű kiürült a szervezetből), kamillateát ittam elalvásra.És be is vált!Ma már semmit nem iszok, eszek, leteszem a fejem és alszom.A kislányom leszoktatott:))Te is próbáld meg, mert nem egészséges ilyeneket szedni.
2010. máj. 28. 08:07
 2/11 anonim ***** válasza:
0%
Jó, tudom nem illik megkérdezni, hogy miért szed valaki nyugatatót....dehát mi a gond hogy kell? Alvás-zavar? Szorongás? A xanax 0.25ös egyébként gyengus,szerintem (!) ki lehet váltani a sedatif pc-vel is. De a legjobb ha nincs gyógyszer....
2010. máj. 28. 08:07
 3/11 A kérdező kommentje:
Szorongásos betegségem van. Túl aggódom a dolgokat. Tegnap nem vettem be és rámjött a sírógöcs, nem tudtam egy helyben maradni, nyugtalan voltam. Pedig már ekkora bevettem 4 sedatif pc. De az gyengének bizonyult. Nem hagyhatom abba a xanaxot mert jobban visszaeshettek. Közben rengeteg gyógyszer érzékenységem van. Tehát ha sújosbodnék, hirtelen nem tudnának még mellé mit adni amire ne lennék allergiás. Sajnos ez van.
2010. máj. 28. 08:58
 4/11 anonim ***** válasza:
Én is abbahagytam már amikor a gyereket terveztük. Megértelek mert én is attól féltem a legjobban , hogy visszaesek. (Szorongás, nagyon erős halálfélelem) Nekem volt olyan , hogy nem kaptam levegőt annyira erős volt ez a szorongásos pánikroham. De elterveztem, hogy abbahagyom és erős leszek a baba miatt. Valahogy rá állítottam az agyam és megcsináltam. Nem szedtem és amikor jött a félelem "átváltottam" gyorsan az agyam. Csak az alvással voltak problémáim, nagyon nem tudtam aludni.A terhességem különben meg annyi boldogsághormont termelt, hogy kigyógyított. Most 4 és fél hónapos a gyerekem és csak nagyon ritkán szorongok de szerintem csak annyira mint más ember. Nincsenek már rohamok és úgy alszom mint a bunda!
2010. máj. 28. 09:06
 5/11 anonim ***** válasza:

no én megértelek totál! én Rivotrilt szedek, szintén olyan mint a xanax. engem pár éve a doki egy kórházi kezelés által átakart álíltani a xanaxra, de én nem bírtam, totál ellenkező hatást fejtett ki, levert voltam,sírtam, iszonyat volt. aztán visszaálltam a rivotrilra és elmúltak azok a panaszok. A doki azt mondta a rivotrilt szedhetem nyugodtan, van kismamája aki sokkal többet szed! nekem 0,5-ös rivot ír fel, de én a felét szoktam bevenni ha nagyon kell. általában a front visel meg iszonyatosan. ha a dokid azt mondja szedheted akkor hallgass rá.ez nagyon kis adag, és inkább ez mint az örökös szorongás, pánik, rosszullétek. ez is csak egy mankó ilyen kis mennyiségben, de nekem is szükségem van erre a mankóra.sajnos már 9 éve szedem a gyógyszert,de szerencsére márcsak nagyon ritkán kell.

jó babavárást, 23 hkm :-)

2010. máj. 28. 09:41
 6/11 A kérdező kommentje:
Ha terhes lennék és végigszedném a xanaxot akkor meg attól szoronganék a 9 hónap alatt, hogy mi lesz a babával. Nem merném bevenni. Akkor meg jobban visszaesnék. Ha szedném akkor is lehet , hogy rosszabodnék a folytonos aggódás miatt. Nem tudom.
2010. máj. 28. 09:48
 7/11 anonim ***** válasza:
9.41-es vagyok. bár én mitn írtam nagyon ritkán szedem a rivortrilt, az elmúlt 23 hét alatt kb. összesen vagy 10este vettem be. de nyugodt vagyok, a doki jóváhagyásával tettem. az vezsélyesebb lenne nálam ha felmegy a vérnyomásom 180-ra, a pulzusom meg 150re. az nagyob bajt okozna ababánál. mindenképpen beszéld meg az orvosoddal, neki biztosan van kismama betege. Ne aggódj, ha betartod amit a doki mond, nem lesz gond. és persze kell az önuralom is. én 3 évig jártam saját pénzen terápiára és így sikerült elhagyni a mindennapos gyógyszerszedést. :-)
2010. máj. 28. 10:06
 8/11 anonim ***** válasza:

Sziasztok!Én szedtem terhességem előtt a Xanax-ot. A 0.25-ös tényleg gyenge, ezért azt lehet pótolni akár gyógynövényes nyugtatókkal is.Mikor megtudtam, hogy terhes vagyok egyetlen egyet sem vettem be, de helyette szedem a Hovát. Nyugodt vagyok tőle és aludni is tudok. És CSAK Gyógynövény.

Egyébként szüleink idejében , a terhesség vége fele keményedésre Seduxen-t adtak, nem magnéziumot mint most. Kérdezz meg egy dokit, hogy a seduxent meddig nem szabad szedni és váltsd ki azzal a xanax-ot . A hátasa kb. ugyanaz.

2010. máj. 28. 10:11
 9/11 anonim ***** válasza:
Szia a lányom 4 éve született és már a 36.héten be kellett feküdnöm a kórházba. Ekkor még bevett szokás volt egyes kórházakban hogy xanax-ot szedhetek az osztályon fekvő kismamákkal. Semmi baja nem lett tőle a lányomnak egy nagyon aranyos és tanulékony,okos kislány. Sőt az anyosóm az óvodában dolgozik mint dada,csak 1 vegyes csoport van. Anyósom és az óvonők szerint a 8 velle egy idős közűl ő a legértelmesebb.
2010. máj. 28. 11:47
 10/11 A kérdező kommentje:

Miért szedettek veled xanaxot?

Miért kellett előbb befeküdnöd?

2010. máj. 28. 12:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!