Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ha okostojásnak látnak és én...

Ha okostojásnak látnak és én nem akarok az lenni, mit tegyek? Ez beteges?

Figyelt kérdés

Hogyan lehet megváltozni, hogy ha nagyokos vagyok?

Nem tudom pontosan...ez mit jelent?

Én nem veszem észre, egymástól független visszajelzésekből tudom.

Az biztos, hogy nem az a beszólogatós, beleszólogatós megmondó ember vagyok.

Valamit, mégis éreznek.

Hogyan változzam meg?

A vicc az egészben, hogy szorongós kisebbségikomplexusos vagyok. Én így érzem. De úgy fest, másoknak ez másképp jön le.

Mi az a nagyokosság és hogyan lehet másnak lenni?

2012. febr. 7. 15:51
 1/1 anonim ***** válasza:

Engem is okoskodónak tartanak csupán azért mert tanulok, széleskörű tudásom van, stb. Nekem is kisebbségi komplexusom van, pedig szüleim, rokonjaim szerint semmi okom sincs rá, ami igaz, de nem tudom ezt az érzést visszafojtani.

Akik ilyeneket mondanak rád, azokból nem lesz semmi 10 év múlva, az zavarja őket, hogy Te jobb vagy, okosabb vagy, és elakarják érni, hogy lesüllyedj a szinttükre (tudat alatt). Döntsd el, hogy sikeres ember akarsz lenni, vagy egy sima, vagy annál is lejjebb társadalmi szinten akarsz élni. :)

17/F

2012. febr. 7. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!