Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tegyek, ha ideges leszek?

Mit tegyek, ha ideges leszek?

Figyelt kérdés

1-2 hónapja azt vettem észre, hogyha felhúzzák az agyam akkor teljesen elborul. Lehet ez egy számomra sokat megválaszolt kérdéstől, bizonyos szavaktól, megjegyzésektől, mondatoktól, vagy tettektől.

Ilyenkor minden esetben elkezdek övültözni és az esetek 90%-ában dobálózni és csapkodni is. Nagyon sokszor megfordult már az is a fejemben, hogy ilyenkor azt a félt aki így felhúzott megverem. Eddig még soha nem fajult el eddig szerencsére a dolog, de szinte bármikor bekövetkezhet.

Járok küzdő sportra, naponta futok, jógázok, de semmi eredménye. Alapvetően is érzem magamban mstanában, hogy ideges vagyok már akkor amikor felkelek.

Mit tanácsoltok ilyenkor hogy nyugodjak meg? Hogy kontroláljam magam, hogy ne kezdjek el törni-zúzni-dobálni?

2012. jan. 28. 22:05
 1/5 anonim ***** válasza:
Először áruld el a korodat és a nemedet, mert ettől függ minden.
2012. jan. 28. 22:08
 2/5 A kérdező kommentje:
21N
2012. jan. 28. 22:12
 3/5 anonim ***** válasza:

> Mit tanácsoltok ilyenkor hogy nyugodjak meg?

Vegyél mély levegőt az orrodon kereszül, és lassan fújd ki a szádon keresztül. Csináld ezt mondjuk 3-5percig. Nekem az esetek felében működni szokott.

2012. jan. 28. 22:15
 4/5 anonim ***** válasza:

21 akkor, már rég kikerültél a pubertásból, ezért kellett

Gondolod, hogy ez a viselkedés egy nőhöz való? A válasz egyértelműen nem!

Nyugtatókat ne szedj, inkább az eddigi módon próbáld továbbra is levezetni a feszültséget, és esetleg természetes feszültségcsökkentő teákat fogyassz

2012. jan. 28. 22:27
 5/5 babigabi ***** válasza:
A szex segit, nekem bevalik mindig ha ideges vagyok. Mert utana lenyugszom.
2012. jan. 29. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!