Szadista vagyok?
Figyelt kérdés
Az adja az életerőmet, ha másokból (főképp negatív) érzéseket válthatok ki. Régóta kínzom szellemileg a környezetem, persze megpróbálok nem túllőni a célon. Érzéseim nem nagyon vannak, azok is saját magamra irányulnak, mások iránt semmit nem érzek. Nincs bűntudatom, ha valami szemétséget követek el, röhögök magamban és jó érzés tölt el (ahhoz lehetne hasonlítani, mint amikor kellemes melegség tölti el az ember tavasszal / kellemesen kirázza a hideg).
Ez miért van? Pszichopata lennék vagy szimplán szadista? Ha igen, hogy tudom kezelni? (doki kizárva)
2012. jan. 25. 23:45
21/23 anonim válasza:
úristen, te egy pszichopata vagy :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!