Szadista vagyok?
Az adja az életerőmet, ha másokból (főképp negatív) érzéseket válthatok ki. Régóta kínzom szellemileg a környezetem, persze megpróbálok nem túllőni a célon. Érzéseim nem nagyon vannak, azok is saját magamra irányulnak, mások iránt semmit nem érzek. Nincs bűntudatom, ha valami szemétséget követek el, röhögök magamban és jó érzés tölt el (ahhoz lehetne hasonlítani, mint amikor kellemes melegség tölti el az ember tavasszal / kellemesen kirázza a hideg).
Ez miért van? Pszichopata lennék vagy szimplán szadista? Ha igen, hogy tudom kezelni? (doki kizárva)
Az emberek ,,életerejük" egy részét szociális interakciókból szerzik. Mivel neked is szükséged van ezekre, szerintem nem vagy pszichopata. Csak egy kicsit aberrált, hisz optimális az lenne, ha egy mosoly töltene el elégedettséggel.
A ,,normális"család nekem nem mond senkit. A családod tapizós fajta vagy rideg? So megölelitek egymást, puszi, stb. gyakori vagy szinte soha nem fordul elő?
Lehet, hogy csak nem tanultál meg szeretni, és másoknak okozol fájdalmat, mielőtt még ők tehetnék meg veled.
Nincs szükségem interakciókra. Néha beszélgetek másokkal, de rohadt keveset és rohadt kevésszer. Igazából nem keresem a bajt, meg a vitákat, csak ha "úgy jön", odasózok egy bántó beszólással. Basszus igazából szarok az emberekre, nem kellenek nekem, csak néha beszélgetek velük, ennyi. Na akkor mégis pszichopata vagyok?
Ez is egy baromság volt, hogy "életerőmet". Nem tudom mi adja, mert volt, hogy hetekig nem beszéltem emberekkel, mégis ugyanazon a teljesítőképességen voltam, mint amikor beszéltem velük.
szerettél valaha valakit?
mondjuk mikor kicsi voltál szüleidet, tesód, ha van vagy voltál szerelmes? tetszett legalább egy kicsit valaki?
elég gyakori itt a pszihopata jelölt.sztem te is elolvastad a wikipedián hogy milyen egy pszihopata és azt próbálod előadni. van egy lényeges dolog amiben különbözöl a tényleg beteg emberektől. nem mondhatom el hogy hol csszted el mert akkor sajna a többi gyíkgyerek már ügyesebben fogja játszani magát. legyen elég annyi hogy az öndiagnosztizálás szart sem ér. szóval megnyugtatlak hogy nem vagy pszihopata gondolom nem ezt a választ vártad ez van.. :(
különben miért kíséreltél meg feltenni egy kérdést azt várva hogy válaszként azt kapod pszihopata vagy??
ja amúgymeg a fiatal suhancok nagyrésze szereti szivatni a másikat ebben semmi nincsen.
,,Ez is egy baromság volt, hogy "életerőmet". Nem tudom mi adja, mert volt, hogy hetekig nem beszéltem emberekkel, mégis ugyanazon a teljesítőképességen voltam, mint amikor beszéltem velük."
A kérdésben: ,,Az adja az életerőmet, ha másokból (főképp negatív) érzéseket válthatok ki. "
Döntsd már el.
Egyébként ha a miértek és hogyanok érdekelnek, akkor olvass. Erich Fromm: A rombolás anatómiája - alaposan kivesézi a szadista karaktert. Mondjuk betegségkétn tárgyalja, de ez van.
Am mi a problémád ezzel az állapottal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!