Tényleg ennyi "beteg" férfi van?
Figyelt kérdés
Olyan sok dolgot lehet olvasni,hogy ezt meg azt "húzták" magukra pl kutyát csirkét meg ilyenek.....2012. jan. 23. 18:27
11/20 anonim válasza:
Egy lónak nem okoz fájdalmat, ha leszopja egy nő, ellenben egy kutyának fáj ha megdugja egy pasi...
12/20 A kérdező kommentje:
néhánynak teljesen mindegy,lényeg hogy neki jó legyen....
2012. jan. 23. 19:54
13/20 anonim válasza:
Mi a szar ez a liberálfeminista baromság? Húzzál vissza a konyhába, ne itt nyomasd a férfiellenes agitpropagandád.
14/20 anonim válasza:
Hát ezek szerint ez van! A beteg férfi meglenget pár nagy összegű bankjegyet a kezében és a riherongy nő már szopja is a lovat érte!
Egyébként érdekes, én nem találkozom ilyen "olvasmányokkal", mint te. Nem lehet hogy valami tematikus oldalt látogatsz "véletlenül"? Le kéne szokni róla! :)
16/20 anonim válasza:
Atya ég, komolyan ezen vitáztok? Mindkét nemben rengeteg beteg ember van. Itt -szerintem- nem az a kérdés,hogy ennyire sok beteg FÉRFI van-e, a hangsúly a BETEG-en van.
Én isgen, rengeteg beteg ember grasszál az utcákon, isten tudja, miért. Vagy ő se.
17/20 anonim válasza:
Nem jössz velem lovat szopni, kérdező?
32/F
18/20 A kérdező kommentje:
blikken olvastam hogy egy megeröszakolt egy kiskutyát,a másik egy csecsemöt,azt a harmadik meg egy tyúkot...és ne legyek kiakadva?!Nameg a rengeteg nemi eröszak amit nök ellen követnek el "férfiak".Nem vagyok férfiellenes,boldog párkapcsolatban élek egy férfivel.Csak feltettem egy kérdést..ilyen nagy baj?
2012. jan. 24. 20:37
19/20 A kérdező kommentje:
na és ez a sexmánia?engem azért rúgtak ki az elözö munkahelymröl,mert nem voltam hajlandó cumizni,vagy szétrakni a lábam...nem mondtam hogy minden férfi "beteg"....és persze vannak ilyen "beteg" nök,de nem mind ilyen
2012. jan. 24. 20:44
20/20 anonim válasza:
Az, hogy blikket olvasol, durvább!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!