Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Tényleg ennyi "beteg" férfi van?

Tényleg ennyi "beteg" férfi van?

Figyelt kérdés
Olyan sok dolgot lehet olvasni,hogy ezt meg azt "húzták" magukra pl kutyát csirkét meg ilyenek.....
2012. jan. 23. 18:27
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Egy lónak nem okoz fájdalmat, ha leszopja egy nő, ellenben egy kutyának fáj ha megdugja egy pasi...
2012. jan. 23. 19:42
 12/20 A kérdező kommentje:
néhánynak teljesen mindegy,lényeg hogy neki jó legyen....
2012. jan. 23. 19:54
 13/20 anonim ***** válasza:
46%
Mi a szar ez a liberálfeminista baromság? Húzzál vissza a konyhába, ne itt nyomasd a férfiellenes agitpropagandád.
2012. jan. 23. 22:01
 14/20 anonim ***** válasza:

Hát ezek szerint ez van! A beteg férfi meglenget pár nagy összegű bankjegyet a kezében és a riherongy nő már szopja is a lovat érte!

Egyébként érdekes, én nem találkozom ilyen "olvasmányokkal", mint te. Nem lehet hogy valami tematikus oldalt látogatsz "véletlenül"? Le kéne szokni róla! :)

2012. jan. 24. 08:52
 15/20 anonim ***** válasza:
beteg ember inkább
2012. jan. 24. 14:44
 16/20 anonim ***** válasza:

Atya ég, komolyan ezen vitáztok? Mindkét nemben rengeteg beteg ember van. Itt -szerintem- nem az a kérdés,hogy ennyire sok beteg FÉRFI van-e, a hangsúly a BETEG-en van.

Én isgen, rengeteg beteg ember grasszál az utcákon, isten tudja, miért. Vagy ő se.

2012. jan. 24. 19:22
 17/20 anonim válasza:
0%

Nem jössz velem lovat szopni, kérdező?

32/F

2012. jan. 24. 19:59
 18/20 A kérdező kommentje:
blikken olvastam hogy egy megeröszakolt egy kiskutyát,a másik egy csecsemöt,azt a harmadik meg egy tyúkot...és ne legyek kiakadva?!Nameg a rengeteg nemi eröszak amit nök ellen követnek el "férfiak".Nem vagyok férfiellenes,boldog párkapcsolatban élek egy férfivel.Csak feltettem egy kérdést..ilyen nagy baj?
2012. jan. 24. 20:37
 19/20 A kérdező kommentje:
na és ez a sexmánia?engem azért rúgtak ki az elözö munkahelymröl,mert nem voltam hajlandó cumizni,vagy szétrakni a lábam...nem mondtam hogy minden férfi "beteg"....és persze vannak ilyen "beteg" nök,de nem mind ilyen
2012. jan. 24. 20:44
 20/20 anonim ***** válasza:
75%
Az, hogy blikket olvasol, durvább!
2012. jan. 24. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!