Tényleg ennyi "beteg" férfi van?
Figyelt kérdés
Olyan sok dolgot lehet olvasni,hogy ezt meg azt "húzták" magukra pl kutyát csirkét meg ilyenek.....2012. jan. 23. 18:27
1/20 anonim válasza:
Tényleg ennyi "beteg" nő van?
Olyan sok dolgot lehet olvasni, hogy a nők állatokkal szexelnek és mindenfélét magukba dugnak... lovak, kutya, disznó, meg ilyenek...
2/20 A kérdező kommentje:
na látszik hogy férfi vagy,olyat még nem hallottam hogy egy nő megeröszakol egy csecsemöt vagy tyúkot vagy mit tom én....
2012. jan. 23. 18:34
4/20 anonim válasza:
Nem persze, csak lovakat szop le...
5/20 A kérdező kommentje:
na persze,mindkét nemnél vannak ilyen betegek,de a férfiak sztem többségben vannak....
2012. jan. 23. 18:39
6/20 anonim válasza:
Keress már rá a googléban, hogy "horse cumshot" és írd le nekem hány férfit láttál és hány nőt...
brrrr ááááááá de gáz...
7/20 anonim válasza:
Részemről befejeztem, te csak buz!skodni akarsz. Egyébként, ha tudsz valamilyen nyelven bármire rá tudsz keresni és nem kell arra verned, ha találkozol warez oldalakon ilyenekkel....
8/20 A kérdező kommentje:
beszélek több nyelven is,de te r*hadtúl nem értetted mit akarok az egészböl kihozni,én nem vok kiváncsi arra hogy a nök hogy cumiznak egy lovat,vagy kutyát vagy miegymást...itt eröszekról,meg sexfüggöségröl lenne szó.....
2012. jan. 23. 18:50
9/20 anonim válasza:
A lovas dologhoz annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy az is a férfiak agyából pattan ki. Nem titokban lett lefilmezve ilyen helyzetben egy nő, hanem egy zsák pénzért.
10/20 A kérdező kommentje:
A válaszíró 80%-ban hasznos válaszokat ad.
ennyi...
2012. jan. 23. 19:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!