Ez lehet pánikroham?
Figyelt kérdés
Eléggé félek attól, hogy teherbe esem, ezért is szedek fogamzásgátlót! De amióta közel van a menzeszem megjövetelének az időpontja egyre gyakrabban érzek magamon furcsa tüneteket! Először csak a karomban jelentkezik egyfajta bizsergés, valamikor elönt a forróság, ájulás érzés társul hozzá, és utána légszomj, vagyis ha beszélek utána meg kell álljak többször, hogy vegyek egy mély lélegzetet! Volt már máskor is, de azok általában éjszaka jelentkeztek, és akkor is terhesség miatt féltem, és emlékszem akkor szinte azt hittem kiugrok az ablakon vagy megőrülök, hogy nem tudom irányítani a dolgokat. Most, hogy egyedül vagyok szinte folyton érzem a karomban ezt a bizsergést, és volt is, hogy nagyon erősen tört rám, még jó, hgy feküdtem! Mindenki azt mondja csináljak tesztet, de már elegem van az állandó tesztelgetésből, volt, hogy két hetes késés alatt négyszer is csináltam, de persze mindegyik negatív! Nagyon félek előre attól, hogy mi lesz velem a következő napokban, miközben várom, hogy megjöjjön! Ráadásul egyedül vagyok, ami még rosszabb, mert nincs ami elterelje a figyelmem! Írjatok valami bíztatót!2012. jan. 23. 11:58
11/14 A kérdező kommentje:
de azért kíváncs vagyok arra az oldalra amit mondasz.
2012. jan. 23. 13:19
13/14 A kérdező kommentje:
Köszi!
2012. jan. 23. 14:36
14/14 anonim válasza:
Nekem a fogamzásgátló annak idején felerősítette az idegrendszeri tüneteket. Nekem abba is kellett hagynom. Valószínűleg gyengék az idegeid. Menj ela nőgyógyászodhoz, és kérd ki a véleményét. Nem csak hormonális fogamzásgátlás létezik. Van akinek érzékeny a szervezete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!