Ez lehet pánikroham?
Gyorsabban írsz mint én, ezért hátrébb kerül a válaszom, mint amire vonatkozik.
Nem betegségre gondoltam, bár ez a fajta félelem, hasonlít a hypochondriára, legalábbis a természetét illetően. Pánikbetegséget az vált ki, ha valakinek viszonylag tartósan olyan problémái vannak (bármi lehet ez), amiről úgy érzi, nem tud megbírkózni vele, ez tartósan nyomasztja, depresszióssá válik miatta. Laikusként ennyit tudok róla, szakember nyilván jobban átlátja a folyamatot. Azt azonban én is tudom, abba, hogy ez valakinél kialakuljon (szinte mindenkinek vannak komoly gondjai, mégsem lesz mindenki pánikbeteg), nagy szerepe van a táplálkozásnak és életmódnak is, illetve azokban valamilyen zavarnak, hiányosságnak. (Ha mélyebben érdekel a téma, tudok olyan weboldalt ajánlani, ahol olvashatsz a témáról.)
Más: Hogy lehet két hetes késés antibébi mellett? Lehet, hogy újra kellene gondolni a nőgyógyászoddal, hogy milyen fajta gyógyszr lenne neked jobb. Nem biztos, hogy ez a mostani a megfelelő, elvégre azért van többféle, mert a nők sem egyformák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!