Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért sírok az alkolholtol?...

Miért sírok az alkolholtol? Depresszió szóba jöhet?

Figyelt kérdés
2 éve depressziót állapítotak meg nálam, kb egy éve ez kezdett elmúlni de még most is néha elöjön egy kis időre. Néha viszont mikor elmegyek a barátaimmal szórakozni és kicsit többet iszunk a kelleténél kitör belőlem a sírógörcs. Nem tudom ennek mi oka van, egyszer csak elkezdek sírni, volt hogy már vagy fél órán keresztül csak bömböltem a semmiért. Lehet a kettőnek köze egymáshoz? 16\L
2012. jan. 21. 15:12
 1/9 anonim ***** válasza:

"Mutasd meg, magyarázd el, hogy mitől lenne jobb, ahogy te az életet gondolod

Mert ha pozitívan gondolkodsz, és optimistán élsz, lehet, hogy csak magadat ámítod"

"Értsd meg, hogy semmi sem lesz jobb

Csak a félelem, vagy a fájdalom nagyobb

Értsd meg, a világban ez van

Az élet szenvedés csak untalan"

"Depresszió

Fejest a sötétségbe

Ugorjunk kéz a kézbe

Ne érjen minket többé napsugár

Zuhanjunk a mélységbe

Megtörve és kiégve

Úgysem kerülhetjük el ami ránk vár"

"Léptem bizonytalan

Gondolatom gyáva

Én nem verhetek életet

A haldokló világba

Lelkemet zsarolják

Nap mint nap koldusok

Agyamat mossák

Cím nélküli doktorok

Törvényekkel hajtanak

A törvénytelenségbe

Nem találom a helyem

Sem idõben se térbe

Keresem a választ

A kopott falakon

A rég lecsengett szavakon

A nappalban az éjszakában"

"Kutasd fel, keresd meg az élet értelmét ebben a világban, ami egy nagy rakás szemét

Mert ha elhiszel mindent amit látsz, elvesztél már rég te csaló, lelketlen emberiség"

"Értsd meg, hogy semmi sem lesz jobb

Csak a félelem, vagy a fájdalom nagyobb

Értsd meg, a világban ez van

Az élet szenvedés csak untalan "

http://www.youtube.com/watch?v=MApztT2KDAo

2012. jan. 21. 15:19
 2/9 bánomisén ***** válasza:
37%

"elmegyek a barátaimmal szórakozni és kicsit többet iszunk a kelleténél"

Vajon hol szolgálnak ki fiatalkorúakat törvényellenesen alkohollal? Kíváncsi lennék ezekre a helyekre, ezért be is lehetne záratni őket.

Te meg miért vedelsz 16 évesen, főleg lány létedre???

A kérdésedre válaszolva pedig lehet, hogy van köze hozzá, lehet, hogy nincs, az alkohol mindenkiből mást hoz ki. Ettől függetlenül ha már diagnosztizált depressziód van, én nem iszogatnék ilyen lelkesen majd nagykorúként sem. Most meg sehogy.

2012. jan. 21. 15:19
 3/9 anonim ***** válasza:
Az alkohol általában azt hozza ki az emberből, ami addig is benne volt, csak elnyomva. Szóval kocsma heylett inkább pszichológushoz menjél legközelebb, főleg ennyi idősen.
2012. jan. 21. 15:33
 4/9 anonim ***** válasza:

Elsőnek:

Imádom a Brigád-ot!

Az egyik legnagyobbak voltak!

Kérdezőnek:

Emlékszel arra miért sírhatsz? lehet belül tép fel valami sebet, de annyira részeg vagy, hogy nem emlékszel rá!

2012. jan. 21. 15:34
 5/9 anonim ***** válasza:
Én is lelkileg "rosszul" leszek az alkoholtól...Nem vagy egyedül. De igen, pszichológus...Valami mélyen van...
2012. jan. 21. 17:31
 6/9 anonim ***** válasza:
azt hiszem, nem véletlenül hívják az alkoholt folyékony pszichiáternek :)
2012. jan. 21. 21:18
 7/9 anonim ***** válasza:

Az alkohol depresszáns. Depressziósok állapotát nagyon erősen súlyosbítja, ezért az első dolog, amit minden depressziósnak meg kell jegyeznie, hogy jobb, ha egy korty alkoholt sem iszik.

Van, aki ezt nem tudja, és iszik depresszió ellen, aminek aztán életveszélyesek a következményei.

2012. jan. 22. 01:35
 8/9 anonim ***** válasza:
az előző kommenthez annyit fűznék hozzá, hogy nekem anno csak annyit mondtak, hogy ihatok alkoholt, de csak minimális mennyiséget, tehát pl. ünnepekkor egy pezsgő vagy ilyesmi, persze nem tartottam be, nem egyszer antidepit sörrel vettem be. nem vagyok rá büszke. sőt 1-2szer be is rúgtam és szarul lettem, mármint durva szorongás jött rám és legszívesebben zúztam volna mindent...ez még régebben volt, most már jobban vagyok és idén szilveszterkor kb fél üveg pezsgőt ittam meg és nem volt rossz, sőt jó kedvem lett tőle...Te tudod, kérdező, mit akarsz inni mer az vagány és szenvedni...vagy...
2012. jan. 22. 02:10
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem bírod az alkoholt. Ne keress okokat. Ne igyál. Ennyi.
2012. jan. 22. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!