A depressziósok miért vágdossák a csuklójukat?
Segítségért kiáltás ez.
Ha meghal megoldotta. Ha valaki végre ráfigyel, és orvosi segítségre beszéli rá, akkor is megoldja. Figyelni kell erre.
Van aki bántja magát, annak is orvosi segítségre van szüksége, nem biztos, hogy depresszió kategóriába esik, lehet más a neve, de lehet mindkettő. Az olyanok egyébként akik magukat bántják utána igenis jobban tudják érezni magukat.
Nem figyelemfelkeltés.
Vagyis embere válogatja, én azért csináltam annó, mert borzasztóan gyűlöltem önmagam, és mikor éreztem a fájdalmat, és láttam a vágásokat, olyan érzés volt, mintha a legnagyobb ellenségemnek árthatnék. Mellesleg az sem volt hátrány, hogy olyankor kevésbé éreztem a lelki fájdalmakat, mert nem arra koncentráltam
Nem minden depressziós vagdossa magát, és nem mindenki, aki vagdossa magát depressziós. Van aki csak szimplán mazochista, bár ez biztosan a kisebbség. A legtöbben inkább divatból vagdossák magukat, manapság bizonyos körökben az a menő, aki a legnyomorultabban érzi magát. Ezzel azt fejezik ki, hogy nekik már annyira sz@r, hogy vagdosniuk kell magukat, miközben meg semmi bajuk nincs és még életükben nem tapasztalták meg azt, hogy milyen az igazi lelki fájdalom. Ha ugyanis annyira depressziósak lennének, nem lenne kedvük még a vagdosáshoz sem...
Összegezve: képmutatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!