Unom az életet, csak a halált várom. Van még valaki így ezzel?
Figyelt kérdés
23 éves vagyok, és csak igazából túlélek, nem élek. Arra törekszem, hogy a lehető legkevesebb eseménnyel eljutni az életem végéhez. Munkán kívűl nemcsinálok semmit. Az az egy dolog dob fel, hogy egyszer úgyis meghalok :) érez még így valaki?2012. jan. 21. 00:46
41/47 anonim válasza:
Kedves kérdező, olvastam a kommentjeidet a kérdés kapcsán. Nem tudom hogy olvasod-e valaha, én is ugyanígy vagyok mint te, azzal a különbséggel hogy nekem egy jó ideje még munkám sincsen, az életem teljesen üres, én is úgy fogom fel hogy legalább egyszer majd meghalok. Teljes mértékben megértem a helyzetedet.
25/F
43/47 anonim válasza:
Mi újság veletek azóta? Itt vagytok még?
44/47 anonim válasza:
Házasként kezdem úgy érezni, hogy akaratom ellenére akadálya vagyok a társam boldogságának, és bár van munkahelyem, a fizetésem éppcsak éhenhalni elég. Nemrég bebuktam egy szerződést, így valószínűleg több milliós adósságom is lesz hamarosan. Most már én is csak a mielőbbi halált várom, hogy legalább a férjemnek esélye legyen egy jobb életre. Csak a videójátékok meg a kiscicák enyhítik a napjaim keserűségét.
45/47 anonim válasza:
Ugyan így vagyok, két kovidjárvány és a szomszédos háború közben ami egy éve bőven tart legalább. Elegem van az egészből. Semmi értelme ennek az egésznek.
27/F
46/47 anonim válasza:
Ugyanigy vagyok,30 eves elni sincs kedvem alig tudom ellatni a munkamat is habar nallam ez hullamokban jon van még mikor vannak jo napok. De a felesegem mar kivan keszulve. Sajnalom őt,igy elfog mulni a szerelem sztem,a szex sem megy mar. Az elso ejszaka mikor ez bebizobyosott azt hittem meg is olom magam,hetek ota nincs szex,libido nulla... Mar csak meg akarok halni ez volt talan az utolso csepp
47/47 Márker21 válasza:
Sziasztok! Én is ma jutottam el arra a szintre, hogy érdemes lenne ezt az unalmas èletet eldobni. Sajnos makk egészséges vagyok, pedig felajánlanám az ép szerveimet beteg emberek részére, cserébe csak altassanak el örökre. Szerintetek lehet jelentkezni kórházban ilyen jó szándékkal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!