Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Unom az életet, csak a halált...

Unom az életet, csak a halált várom. Van még valaki így ezzel?

Figyelt kérdés
23 éves vagyok, és csak igazából túlélek, nem élek. Arra törekszem, hogy a lehető legkevesebb eseménnyel eljutni az életem végéhez. Munkán kívűl nemcsinálok semmit. Az az egy dolog dob fel, hogy egyszer úgyis meghalok :) érez még így valaki?
2012. jan. 21. 00:46
1 2 3 4 5
 31/47 A kérdező kommentje:
Azt hiszem mondhatom a másik srác nevében is. Köszönjük, hogy megpróbáltál lelket önteni belénk, de van akinek már késő :)
2012. jan. 23. 18:02
 32/47 anonim ***** válasza:
10%

~ Isten, átadom kezedbe a vezérlést. Tedd meg azt, amire én képtelen vagyok. Óvd a jókat, legyél velük, és hozd el végre a boldogságot azoknak, kik megérdemlik. ~

[link]

2012. jan. 23. 18:27
 33/47 anonim ***** válasza:
100%

Nos nem olvastam el a válaszokat ... de én teljes egészében megértelek ... én is igy vagyok ...

Én már a munkámat se tudom elvégezni ...

De amilyen szerencsétlen vagyok még meghalni se tudnék rendesen pedig próbáltam már ...

2012. febr. 14. 21:11
 34/47 anonim ***** válasza:
55%
A Teremtőbe vetett hit reményt ad!
2012. febr. 14. 21:20
 35/47 anonim ***** válasza:

mielőtt bárki megölné magát unalmában, ezt a képregényt olvassa el, mert rohadt érdekes:

olvasd el ezt a mangát [link]

2012. ápr. 5. 19:23
 36/47 anonim válasza:
én is gyakran érzem így magam, találj valamit amiben meg tudsz kapaszkodni, amiben megtalálod önmagad(zene, müvészet , sport bármi)...én is mindig csak reménykedem és várok hogy valami majd megváltozik, de rájöttem, hogy a változás csakis a fejben dől el. Gondolj arra, hogy hányan szeretnek, miattuk érdemes élni, és sok ember van akinek sokat jelentesz, csak te nem tudsz róla...Végső esetben viszont nem hülzeség szakember segítségét kérni
2012. ápr. 12. 12:42
 37/47 anonim ***** válasza:
nálam is ugyan ez van. 20/l
2012. ápr. 12. 16:56
 38/47 anonim ***** válasza:
65%
bazzeg én meg alig várom hogy végre ne akarjak semmit csinálni... bizonyítási kényszerem van, orvoshoz is járok vele.. nem adnál tippeket? :)
2012. ápr. 12. 17:36
 39/47 anonim ***** válasza:
100%
22/f én ugyan így vagyok....amit írtál a kérdés alá az rám még igaz is csak nekem munkám sincs de már az sem érdekel h lesz e....nem keresek...! le is írom h miért: 8 osztályt végeztem aztán 5 évet pancserkodtam a középiskolában 2 suliból ki is rúgtak...vidéken élek ahol nincs sok lehetőség persze van csak azok meg nem érdeklenek ahogy semmi sem...élek amíg elviselnek itthon aztán véget vetek mindennek ennyi...mert teljesen életképtelennek tatom magam...mindig is a könnyebb utat választottam mert ilyen típus vagyok még csak jogsim sincs és a mostani állást elnézve ahogy az élethez állok nem is lesz jövőm soha nem akarok én semmit mert sz@r ember vagyok és ennyi..ilyen egyszerű nem magyarázkodom... nekem tényleg nincs helyem ebben a világban és ennyi
2012. jún. 24. 14:05
 40/47 anonim ***** válasza:
100%
" találja valamit ami leköt " -.- ja fél napodat elveszi a munka amiért filléreket fizetnek, és szinte csak aludni jársz haza áhhhhhh......
2013. júl. 18. 06:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!