Miért van ennyi őrült Budapest utcáin?
Mindenhol ott vannak, az utcán, a BKV-n, magukban beszélnek, énekelnek, lökdösnek másokat. Tegnap vártam a Blahán a buszra, jött egy hajléktalannak tűnő nő, aki magában kiabált, meg így táncikált először, aztán a szatyrával (amiben szerintem üres üvegek voltak) elkezdett csapkodni egy lányt, aki szintén a buszra várt. Az ilyen emberek miért nincsenek zárt osztályon? Ha tényleg hajléktalan, még jobb sora is lenne ott.
Ja és nem akartam bunkó lenni, sok értelmi fogyatékos ember van, aki integrálható, csak azt nem értem, hogy ilyen közveszélyes emberek miért járkálhatnak ilyen szabadon.
"Amíg nem történt konkrét bűncselekmény, csak veszélyes a helyzet, a rendőrség nem tesz semmit."
"Mert nem is dolga tenni valamit."
Ez már egy teljesen más téma, de akkor ezek szerint úgy gondolod, hogy az normális, hogy ha egy család, aki mondjuk a részeges apuka miatt állandó zaklatásban él, de anyagiak miatt nem tudnak elköltözni, szól a rendőrségnek, hogy épp nagykéssel kergetik őket, akkor arra a rendőrség azt mondja, nem tud mit tenni, mert nem történt bűncselekmény?
12:31
A rendőrségre a rendőrségi ügyek tartoznak.
Nem ismerem a történetedet, rendőr sem vagyok, nem tudok az ügyedben állást foglalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!