Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Pszichiátriai gyógyszerekkel/m...

Pszichiátriai gyógyszerekkel/módszerekkel tényleg tudnak agyat mosni? O_O

Figyelt kérdés
2012. jan. 20. 15:04
1 2 3
 21/23 müller lászló válasza:
U.I. Itt most a pszichiátriai módszerekkel, gyógyszerekkel való agymosásról szólt a kérdés, és nem a KCl-tal való felderíthetetlen gyilkolásról.Még emlékezünk a "fekete angyal"is ezzel segítette a másvilágra néhány betegét.De ilyen történt a világ más részében is pl. az USA-ban.Nem tartom azt jó ötletnek, hogy ezt a kérdést egyesek mg-os pontossággal leírják, mert esetleg valakinek vagy valakiknek rossz ötletet adhat.
2012. febr. 7. 11:47
 22/23 anonim válasza:
Én nem igazán értem hogy miért ne tartozhatna bele az ételek mérgezése az agy manipulálásába?? Most említsem meg ismételten a fluor "áldásos" hatásait? a fluor is befolyásolja az elmét, teljesen megváltoztatja a gondolkodást. (De erről inkább egy szakértőt kellene kérdezni hogy mi is az pontosan)A rivotril mint az egyik pszichiátriai gyógyszer, nem kis mellékhatása van, nem hogy gyógyítaná a betegséget hanem súlyosbítja és ezt el is ismerik az orvosok.
2012. febr. 11. 22:18
 23/23 anonim ***** válasza:

Visszatérve az eredeti kérdésre, igen, tényleg.

Nettó másfél évet voltam különféle pszichiátriákon, részleges amnéziával "rendelkezem" azokról az időkről.

@előttem szóló: bizony ám, a rivotril tud csúfakat, főleg, ha még keverik is mással. És általában keverik...

2012. márc. 4. 23:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!