Milyen hatása van a szeretethiánynak?
Figyelt kérdés
Túl sokszor érzem hogy utálnak, kiröhögnek, úgy beszélnek velem mint a kutyával és levegőnek néznek.2012. jan. 14. 11:04
11/13 A kérdező kommentje:
Gyerekkoromban sokat vertek, szidtak és az általános iskolába is kiközösítettek ott is ütöttek vertek. Most van egy lakáshitelem igaz könnyítés alatt vagyok és félek, hogy bele fogok fulladni az adósságba ha lejár a könnyítés, amitől viszik az én házam és a szüleim házát is amin is ott a jelzálog. Anyám állandóan iszik szitkozódik, kajakérdéssel cseszeget állandóan és látom ő is mindig rosszkedvű, mérges de ha nem iszik nincs ilyen baj. A szüleimnél is vannak anyagi problémák, a faterral ritkán veszek össze, de attól jobban félek mert ha az elkezd üvölteni valamiért már a hangjától lefagyok. Most 30 éves vagyok 24 évesen belerángattak egy lakáshitel dologba ami devizahitel és anno 6 éve nagyon könnyen tudtam azt fizetni de folyamatosan szorongtam tőle, ahogy jelenleg is. Az előző évben anyám bent volt a kórházban agyvérzéssel, a karját is eltörte esés következtében és rá 1 hónapra ahogy kijött a kórházból, a lábát is combnyaktörés. Én félek hogy hamarosan valami rossz fog történni, mert most is folytatja az ivást és ha ő "elmegy az élők sorából" és ha a faterrel megy tovább az élet onnantól fog igazán rettegéssé válni az életem. A múltam tragédia a jövőm katasztrofális. Szorongó idegbeteg ember vagyok, dadogok, pszichiáterhez járok de amikor ott vagyok az orvosnál, addig kicsit nyugodtnak érzem magam. Barátnőn soha nem volt de már szerintem nem is lesz, mert mire felépülök addigra kiöregszem.
2012. jan. 19. 22:23
12/13 A kérdező kommentje:
Az első mondatom értelmesítem hogy az iskolában az osztálytársaim közösítettek ki és ha elmentem valaki mellett az ütött rúgott minden indok nélkül és mai napig nem tudom ezt feldolgozni.
2012. jan. 19. 22:25
13/13 anonim válasza:
Én is ezt érzem, és állandóan megszólal a belső démon, hogy nem érdemlek semmi jót. Ha akarsz írj privit. Talán úgy lehetne kompenzálni ezt a pokoli érzést, hogyha stabilan van melletted valaki aki szeret. Például a párkapcsolat. Nekem ez hiányzik az életemből és ráadásul ugyanazok a gondjaim amit a zöld mezőben leírtál. Mindenesetre sok sikert kívánok neked és Isten kísérjen az utadon! Szia!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!