Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ki az aki egy buliban, szórako...

Ki az aki egy buliban, szórakozóhelyen önfeledten tud szórakozni alkohol vagy drog hatása nélkül?

Figyelt kérdés
Hogy érezzem magam jól egy szórakozóhelyen ha nem bírok sokáig aludni és már korán álmos leszek. Kb. este 9kor már ott vok h nekem nincs kedvem menni mert fáradt vok, na most, h érezzem jól magam fáradtan? A másik meg nem tudom magam elengedni és önfeledten szórakozni ha nem vagyok vmilyen szer hatása alatt.
2012. jan. 5. 17:53
 1/9 anonim ***** válasza:
74%
Pia nekem is kell, de droghoz soha semmilyen körülmények között nem nyúlnék.
2012. jan. 5. 18:00
 2/9 anonim ***** válasza:
76%
Én....
2012. jan. 5. 18:03
 3/9 anonim ***** válasza:

Koffein az álmosságra...

szerintem az lehet az igazi ok, hogy nem szeretsz buliznu,mert mikor kicsi voltam, templomba kellett járnom és nem szerettem, untam, ezért kis híján elaludtam legtöbbször...

sokszor az álmosság az unalom jele

ha nem felszínes kapcsolataid lennének, hanem őszinték, akkor teljesen józanon is örülnél minden egyes percnek...

2012. jan. 5. 18:03
 4/9 anonim ***** válasza:
Ha jó a társaság és a zene nincs szükség hanguléati alapozásra szerintem.
2012. jan. 5. 18:05
 5/9 A kérdező kommentje:
tehát akkor már felszínes kapcsolataim vannak ha korán kelek és nem bírom az éjszakázást?
 6/9 mmT ***** válasza:

Kávé, energiaital nem segít...? (az energiaital elvileg nagyon egészségtelen, de mégis jobb, mint leinni magad, vagy amfetaminokhoz nyúlni!!)

A barátaiddal mész szórakozni? Az ő társaságukban és zenében keresd a jókedvet, ne a drogokban. Kevesebbet igyál és többet táncolj.

7/9 A kérdező kommentje:
Barátnőimmel v a barátommal megyek, de egyszerűen nem merek táncolni ha nem vagyok vmi hatása alatt, hiába jó a zene.
2012. jan. 5. 18:06
 8/9 anonim ***** válasza:

"Ki az aki egy buliban, szórakozóhelyen önfeledten tud szórakozni alkohol vagy drog hatása nélkül?"

Bárki, ha megfelelő buliba került.

"Hogy érezzem magam jól egy szórakozóhelyen ha nem bírok sokáig aludni és már korán álmos leszek."

Aludj kora délutánig, és akkor reggelig nem leszel álmos. Igyál kávét.

Az alkohol fáraszt, tehát nem tudom, pontosan hogy jön ide.

"A másik meg nem tudom magam elengedni és önfeledten szórakozni ha nem vagyok vmilyen szer hatása alatt."

Az alkohol segít ellazulni, de egy jó buliban is felhangolódsz kb. annyira, mint 1-2 pohár szesztől, csak ez lassabb folyamat.

2012. jan. 5. 19:42
 9/9 anonim ***** válasza:

Pl.én..

igyál kávét,és csak nevess

2012. jan. 13. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!