Ki az aki egy buliban, szórakozóhelyen önfeledten tud szórakozni alkohol vagy drog hatása nélkül?
Koffein az álmosságra...
szerintem az lehet az igazi ok, hogy nem szeretsz buliznu,mert mikor kicsi voltam, templomba kellett járnom és nem szerettem, untam, ezért kis híján elaludtam legtöbbször...
sokszor az álmosság az unalom jele
ha nem felszínes kapcsolataid lennének, hanem őszinték, akkor teljesen józanon is örülnél minden egyes percnek...
Kávé, energiaital nem segít...? (az energiaital elvileg nagyon egészségtelen, de mégis jobb, mint leinni magad, vagy amfetaminokhoz nyúlni!!)
A barátaiddal mész szórakozni? Az ő társaságukban és zenében keresd a jókedvet, ne a drogokban. Kevesebbet igyál és többet táncolj.
"Ki az aki egy buliban, szórakozóhelyen önfeledten tud szórakozni alkohol vagy drog hatása nélkül?"
Bárki, ha megfelelő buliba került.
"Hogy érezzem magam jól egy szórakozóhelyen ha nem bírok sokáig aludni és már korán álmos leszek."
Aludj kora délutánig, és akkor reggelig nem leszel álmos. Igyál kávét.
Az alkohol fáraszt, tehát nem tudom, pontosan hogy jön ide.
"A másik meg nem tudom magam elengedni és önfeledten szórakozni ha nem vagyok vmilyen szer hatása alatt."
Az alkohol segít ellazulni, de egy jó buliban is felhangolódsz kb. annyira, mint 1-2 pohár szesztől, csak ez lassabb folyamat.
Pl.én..
igyál kávét,és csak nevess
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!