Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A Xanaxnak lehet kedélyjavító...

A Xanaxnak lehet kedélyjavító hatása?

Figyelt kérdés
2011. nov. 24. 14:06
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Inkább egy bögre kakaót igyál!
2011. nov. 24. 14:13
 2/16 A kérdező kommentje:
Nem ezzel akarok hangulatot javítani, csak ezt kaptam a kórházban, és ahhoz képest, amilyen állapotban voltam, "túl nyugodt" vagyok, meg előjönnek a hangulatingadozásaim...
2011. nov. 24. 14:15
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem. A xanax nyugtató. De miért kell szedned?
2011. nov. 24. 14:17
 4/16 anonim ***** válasza:
a xanaxot hagyd a fenébe mert csak hozzászoksz aztán gyógyszerfüggő leszel. Találj valamilyen elfoglaltságot, amivel jól érzed magad.
2011. nov. 24. 14:17
 5/16 A kérdező kommentje:
Kórházban vagyok, nem kell szednem, nem írták fel, csak kiborultam, pár nap múlva műtenek, és azért adtak egy szemet.
2011. nov. 24. 14:28
 6/16 anonim ***** válasza:
Nyugi, ne agyald túl! Lassan kiürül úgyis a szervezetedből.
2011. nov. 24. 14:30
 7/16 anonim ***** válasza:

Én egyszer vettem be Xanaxot, valamikor este 11 körül, hogy tudjak aludni.

Aludni nem tudtam, de másnap hajnalra egymást váltották az oktalan sírógörcsök, és az oktalan röhögőgörcsök. Csak a testem sírt és nevetett, fogalmam sem volt, hogy min.

Reggel 8-9 körül elindultam a háziorvoshoz, végigröhögtem az utat.

A háziorvosnál elkezdtem éktelenül zokogni.

Pszichiátrián kötöttem ki - ott nem történt semmi, azt mondták, túlérzékenységi reakció, "gyógyszerallergia", felejtsem el egy életre a Xanaxot.

A környezetemben élő emberek közül pedig rengetegen napi szinten szedik basszus....

Mint valami csokidrazsét, úgy kapkodják. Valaki meg sem érzi. Engem is egy olyan ember kínált meg pusztán jóindulatból. :-)

2011. nov. 24. 14:31
 8/16 A kérdező kommentje:
Már érzem, hogy múlik a hatása, de ez tényleg kellett, és jobb is, hogy adtak egyet. Persze nem akarok gyógyszerfüggő lenni, ez egyszeri alkalom.
2011. nov. 24. 14:39
 9/16 anonim ***** válasza:
90%

14.17/1 Igaza van, mert a Xanax nyugtató hatású, de okozhat ilyen tüneteket is, ugyanis nem arra lett kitalálva, hogy néha egy-két szemet bekapkodjunk belőle. A hatását rendszeres, orvos utasítási szerinti szedéssel fejti ki.

14.17/2: Nagyon sok ember nem azért szed nyugtatókat meg hangulatjavítókat, mert nem tud magával mit kezdeni. Sokan nagyon könnyen kijelentik, hogy "foglald el magad és akkor nincs rá szükséged" Ez nem megoldás mindenre, vannak olyan élethelyzetek, amiket nem lehet csak ezzel a jótanáccsal megoldani. Igenis vannak olyan betegségek, komoly problémák, ahol szükség van gyógyszeres kezelésre, és a sok rossz közül, még ez a legjobb megoldás. Nem szabad mindjárt abból kiindulni, hogy unatkozó tizenévesek tesznek fel csak kérdéseket itt.

2011. nov. 24. 14:42
 10/16 anonim ***** válasza:
utolsó: nem kell gyógyszereket szedni ott van a placebo hatás, amikor nem gyógyszert szed az ember csak szőlőcukrot vagy mit és elhiszi, hogy meggyógyul a szertől, és közbe a szernek semmi köze a gyógyuláshoz, mert elhitte, hogy meg fog gyógyulni.
2011. nov. 24. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!