A Xanaxnak lehet kedélyjavító hatása?
csak hogy a kábítószeres kultúrát is képviselje valaki, nagy dózisban, és alkohollal keverve lehet kedélyjavító hatása, de a benzofüggőség nem pálya.
amúgy, szerintem a szorongásoldó hatást érzed kedélyjavító hatásnak, azáltal, hogy jó érzés, amikor nem szorongsz.
# 11/12: Lehetséges, hogy igazad van.
Az előtte írónak... amikor olyan idegállapotba van az ember, hogy sírógörcs+remegés+meg alig tudsz normálisan levegőt venni lelki trauma hatására akkor hiába kapkodná az ember a szőlőcukrokat...vagy hitetne el magával bármit. Egyébként igen, vannak helyzetek, amikor elég lenne ennyi is, de ez azoknak javasolandó - szerintem - akik tényleg "kitalálnak" maguknak problémákat, meg bebeszélnek maguknak dolgokat. Az esetemben erről szó sincs, és amilyen helyzetben voltam azt hidd el, nem kívánom senkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!