Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A Xanaxnak lehet kedélyjavító...

A Xanaxnak lehet kedélyjavító hatása?

Figyelt kérdés
2011. nov. 24. 14:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

csak hogy a kábítószeres kultúrát is képviselje valaki, nagy dózisban, és alkohollal keverve lehet kedélyjavító hatása, de a benzofüggőség nem pálya.

amúgy, szerintem a szorongásoldó hatást érzed kedélyjavító hatásnak, azáltal, hogy jó érzés, amikor nem szorongsz.

2011. nov. 24. 23:30
 12/16 anonim ***** válasza:
18.46- Valóban létezik ilyen, de az igazi problémákat nem lehet placebóval kezelni! Ez azoknál működik, akik csak unalomból betegek. Ebből is látszik, hogy sohasem kerültél ilyen helyzetbe !
2011. nov. 25. 07:58
 13/16 A kérdező kommentje:

# 11/12: Lehetséges, hogy igazad van.

Az előtte írónak... amikor olyan idegállapotba van az ember, hogy sírógörcs+remegés+meg alig tudsz normálisan levegőt venni lelki trauma hatására akkor hiába kapkodná az ember a szőlőcukrokat...vagy hitetne el magával bármit. Egyébként igen, vannak helyzetek, amikor elég lenne ennyi is, de ez azoknak javasolandó - szerintem - akik tényleg "kitalálnak" maguknak problémákat, meg bebeszélnek maguknak dolgokat. Az esetemben erről szó sincs, és amilyen helyzetben voltam azt hidd el, nem kívánom senkinek.

2011. nov. 26. 10:32
 14/16 anonim ***** válasza:
kellő mennyiség bevétele után többé nem lesz rossz kedved. amúgy a xanax egy rakás sz*r
2011. nov. 28. 05:22
 15/16 A kérdező kommentje:
Egy szemet kaptam reggel, meg egy Frontint estére, hogy tudjak aludni. És nyugodt voltam tőle, ennyi az egész. Előtte sose kaptam ilyeneket, mióta hazajöttem, azóta sem.
2011. nov. 29. 13:48
 16/16 anonim válasza:
lehet. vagy nem. személytől függő. ma kedéllyavít, holnap átvágod anyád torkát és kiugrasz az ablakon. kerüld el.
2011. dec. 30. 00:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!