Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nem maradt senkim - ilyenkor...

Nem maradt senkim - ilyenkor már elfogadott az öngyilkosság?

Figyelt kérdés
Meghalt mindenki, akihez valaha kötődtem. Most már úgy érzem szabadon követhetem őket, mivel ezzel már senkinek nem okozok fájdalmat. Hogy vélekedtek erről?
2012. jan. 12. 14:31
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Van aki csak pofonokat kap az élettől, mintha minden ellene dolgozna. Na én is ilyen vagyok:(
2012. jan. 23. 01:14
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

01:14

Tévedsz. Az első pofonból már akkor kimaradtál, amikor nem Afrikában születtél, a másodikból akkor, amikor nem fogyatékosnak születtél, stb.

2012. jan. 23. 03:20
 23/26 anonim ***** válasza:
nálam is 5-6 éve csak rossz dolgok vannak, viszont észrevettem hogy ez az én hibám teljesen. nálad nem tudom mi a helyzet, nem olvastam el a kommenteket minden oldalon, de az élet ilyen. nem habostorta. átéltem én is olyan dolgokat már eddigi életem során (pedig csak 24 vagyok) ami lehet egy felnőttnek is sok lenne. de itt vagyok, és megyek tovább. nagyon fontos az, hogy a problémáidat megtudd valakivel beszélni. az öngyilkosság miért nem jó? én is gondolkoztam rajta. aztán eltelt x idő és rájöttem hogy úristen én valaha ilyenen gondolkoztam? hogy úristen egyáltalán hogy gondolhattam ilyen butaságra? és ha megcsinálom? szerencsére nem. szokásos szlogen ez az erősnek kell lenni, de tényleg igaz. nem szabad elszontyolodnia az embernek, mert megrekedhet abba az állapotban, és onnan csak egyre jobban lesüllyed. azt se mondom, hogy mosolyogj, mert ilyenkor csak hazudna magának az ember. csak annyit mondok hogy küzdj! bízok benned, sok sikert!
2012. jan. 25. 10:52
 24/26 anonim ***** válasza:

Abban az esetben elfogadott az öngyilkosság, ha az éltedet egy másik emberért, vagy embercsoport megmentéséért ajánlod föl.

Az öngyilkos merénylő NEM!

2012. febr. 3. 10:46
 25/26 anonim ***** válasza:

a jó és a rossz viszonylagos, az a rossz, amit annak élsz meg. pedig szinte mindent fel lehet fogni pozitívan. attól függ, ki hogy áll az egészhez.

az öngyilkosság szerintem elfogadható dolog, mindenki saját felelőssége, hogy mit kezd az életével. mindenesetre általában van/lenne jobb megoldás is

2012. febr. 3. 12:55
 26/26 anonim ***** válasza:

Viccelsz? Öngyilkosság? Ha úgy is érzed, hogy vége az életednek, élvezd ki úgy, ahogy tetszik. Én nem akarok neked papolni, hogy szedd össze magad, meg ilyenek, mert nem vagyok dilidoki, viszont voltam ilyen helyzetben, és csak azt tudom mondani, hogy inkább élvezd ki az életed úgy, ahogyan csak akarod. Bulizz, piálj, drogozz, bűnözz, és nem kell öngyilkosnak lenned, 30 éves korodban , kb. mire rá jössz, hogy bárcsak éltél volna tovább normális életet, valószínűleg börtönben fogsz rohadni, elvonón leszel, vagy lecsúszott csöves junkie leszel, 40 évesen pedig halott.

Sok sikert a továbbiakban ;)

2016. jún. 6. 13:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!