Nem maradt senkim - ilyenkor már elfogadott az öngyilkosság?
01:14
Tévedsz. Az első pofonból már akkor kimaradtál, amikor nem Afrikában születtél, a másodikból akkor, amikor nem fogyatékosnak születtél, stb.
Abban az esetben elfogadott az öngyilkosság, ha az éltedet egy másik emberért, vagy embercsoport megmentéséért ajánlod föl.
Az öngyilkos merénylő NEM!
a jó és a rossz viszonylagos, az a rossz, amit annak élsz meg. pedig szinte mindent fel lehet fogni pozitívan. attól függ, ki hogy áll az egészhez.
az öngyilkosság szerintem elfogadható dolog, mindenki saját felelőssége, hogy mit kezd az életével. mindenesetre általában van/lenne jobb megoldás is
Viccelsz? Öngyilkosság? Ha úgy is érzed, hogy vége az életednek, élvezd ki úgy, ahogy tetszik. Én nem akarok neked papolni, hogy szedd össze magad, meg ilyenek, mert nem vagyok dilidoki, viszont voltam ilyen helyzetben, és csak azt tudom mondani, hogy inkább élvezd ki az életed úgy, ahogyan csak akarod. Bulizz, piálj, drogozz, bűnözz, és nem kell öngyilkosnak lenned, 30 éves korodban , kb. mire rá jössz, hogy bárcsak éltél volna tovább normális életet, valószínűleg börtönben fogsz rohadni, elvonón leszel, vagy lecsúszott csöves junkie leszel, 40 évesen pedig halott.
Sok sikert a továbbiakban ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!