Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit lehet tenni? (bővebben lent)

Mit lehet tenni? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Van barátnőm, szüleimnél lakunk, nagyjából minden rendbe van mindig. Tudni kell rólam, hogy amikor megismertem a barátnőmet 5 évvel ezelőtt én rengeteget chateltem, és mindig az elesett, összetört, depressziós emberekkel beszélgettem (ők voltak azok akiket barátaimnak tekintettem, most viszont hogy komoly kapcsolatom van ideje lenne lemondani róluk, de félek, hogy mi lesz velük az én segítő szavaim nélkül, stb. És mi lesz ha nekem fog hiányozni az érzés, hogy megmenteni való emberek vegyenek körül...
2012. jan. 12. 06:13
 1/4 anonim ***** válasza:
Miért függ össze a kettő? Ha te jól érzed magad, akkor ha másoknak igy tudsz segiteni, akkor semmi más teendőd nincs csak beszéld ezt meg a barátnőddel. Gondolom nem szexpartnereket kerestél a neten keresztül.
2012. jan. 12. 07:20
 2/4 A kérdező kommentje:
az a baj, hogy nem szereti a régi életem..
2012. jan. 12. 07:39
 3/4 anonim ***** válasza:
Ne változz meg mások miatt, ha nem fogad el úgy ahogy vagy akkor nem érdemel meg téged, hidd el ez így van mégha úgy is érzed h nagyon szeret. Légy mindig önmagad, gondolom már hatott rád és te is hanyagolnád őket nemcsak ő akarja de tarts ki az elveid mellett mert ha egyszer úgy teszel ahogy akarja akkor ez apránként állandósulni fog, hidd el tapasztaltam
2012. jan. 12. 18:13
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha nem szereti a régi életedet, akkor nem is szeret téged. Ha én valakibe beleszeretek, akkor azt szeretem aki, és nem azt akit én magamnak akarok megváltoztatni.
2012. jan. 12. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!