Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Amikor teljesen elmegy az...

Amikor teljesen elmegy az életkedvetek, akkor hogyan győzitek le ezt az érzést?

Figyelt kérdés

Az utóbbi időszakban nagyon sok rossz dolog történt az életemben :( Nehéz feldolgozni mindent...ráadásul úgy, hogy csak önmagamra számíthatok.

Úgy érzem, hogy "picit" össze szedtem már magam, mert megerősödtem lelkileg, elfogadtam önmagam, elfogadtam a helyzetem és vannak célok előttem az életben. Ennek ellenére sokszor érzem azt, hogy vége mindennek...nincs kedvem még élni sem :( Ezeken a pillanatokon, ezeken a bús napokon nehéz túl lenni.

Aki volt már ilyen helyzetben hogyan segített önmagán?

(szórakozást, baráti kikapcsolódást kérlek ne írjátok, mert bulizni nem szeretek, barátaim meg nincsenek sajnos)

2012. jan. 6. 16:41
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Jaj elnézést kérek Tőled!!! Azt csinálsz amúgy az életeddel amit akarsz...ha ennyi eszed van. Szabadítsd fel az endorfinodat azzal, hogy vagdalod magad! Tök normális dolog amit teszel, sőőőt hétköznapi, hiszen mindenki az ereit vagdalja vagy nem ?????

Inkább titkolnád el a baromkodásod...szánalmas vagy :S

2012. jan. 6. 23:47
 12/19 anonim ***** válasza:
te meg b*szódj meg! most ugye okosnak gondolod magad hogy leolthatsz? remélem szétesel!!
2012. jan. 6. 23:55
 13/19 anonim ***** válasza:
amúgy sok ilyen van és nem emo. nézz utána... és talán amég olvasol okosabb leszel
2012. jan. 6. 23:56
 14/19 Nesszike válasza:

A kézfelvágósnak én is javaslok egy psychiátert, nem fog ártani.

De én azt javalslom ,hogy kezdj el kimozdulni. A zene, és a film is jó tanács, de csak az adott pillanatba. Keress olyan sportot amit csapatban lehet csinálni vagy járj el különböző torna, aerobik órára ahol emberek is vannak, és próbálj meg beszélgetni, ismerkedni. Vagy ha van hobbid abban próbálj meg ilyen klubbokat találni. HA félénkebb vagy először a neten, aztán meg élőben is. Mozdulj ki, és próbálj meg élni. Az elején nehéz lesz, de ha van egy barátod az hozza magával a többit is és neked az kell.

2012. jan. 8. 15:39
 15/19 A kérdező kommentje:
Essél szét te!!! A hülye agyad az...szánalma barom vagy!
2012. jan. 8. 15:41
 16/19 anonim ***** válasza:
én nem mondom el mert olyan egy beszűkült gondolkodású barom vagy hogy engem is le"beteg"eznél. (nem vágással.)
2012. jan. 10. 20:34
 17/19 A kérdező kommentje:
Akkor tartsd meg magadnak és fulladj meg te szánalmas bunkó...nevetséges emberek vannak. Csak röhögök rajtuk.........
2012. jan. 10. 21:36
 18/19 anonim ***** válasza:
2012. jan. 22. 15:02
 19/19 anonim ***** válasza:
Nem vagyok bunkó te vagy ehszerűen hülye. te örült teeeee...
2012. máj. 22. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!