Másnak is elmegy ilyenkor még az életkedvetek is?
Ugyanígy érzek mint te. Ráadásul a barátommal se tudok találkozni, egész nap itthon ülök a gép előtt, csigalassúsággal telnek a percek...Hideg van, de nagyon szép idő, sétálni van kedvem, de nincs kivel...Tehát itthon ülök egy pizsamában egész nap és nézem a monitort...Unatkozom, sok a házim...még csak elmenni se lehet sehova, mert minden zárva van. Holnap már megint kelhetek korán, ráadásul szerintem sötétben, mert már sötét lesz negyed 7-kor. És ugyanúgy a szürke hétköznapok...ugyanaz a napirend...kettőig suli, utána meg tanulok egész nap. este 10-kor hullafáradtan lefekszem és megint kezdődik előlröl minden...csak a barátaim miatt kelek fel úgy, hogy de jó, egy újabb nap.
nem akartalak még jobban lehangolni , ne haragudj, csak jó érzés volt kiírni ezeket magamból.
:)
Szia!
Én is így vagyok ezzel...szeretem azt az őszt,amikor süt a nap,kellemes idő van és egy pólóban,pulcsiban el lehet lenni egész nap.De ez már nem az én időszakom.Hideg van,hallottak napja van és hullik a levél.Ilyenkor kábé egy hónapig életkedv nélkül élek és csak a barátaim miatt vagyok.Felkelek és még szürkület van,a suliba szenvedek az órákon,a szünetbe pedig a radiátor elég ülünk barátnőmmel melegedni.Aztán vége a sulinak,jövök haza ebédelek,majd tanulok 6-7ig.Aztán ha éhes vagyok eszek,megnézek pár dolgot a neten,majd elpakolok közbe megy a tv.Aztán meg már este van és zuhanyozok,majd lefekszek 10körül...és nincs a tűz bennem,mint amikor szépen süt a nap,meleg van.Ám jön a december és az életkedvem egy perc alatt visszajön:) Ilyenkor az sem zavar,hogy a mostani 5-6°C-hoz képest mínuszok vannak.Csak az érdekel,hogy mikor esik le végre a hó,mikor mehetek a barátaimmal hógolyózni,korizni.És arra gondolok,hogy hamarosan finom ételek és a karácsonyfa illata érződik a lakásban:) Ez fantasztikus:D Aztán jön a Szenteste,megajándékozzuk egymást,megvacsorázunk,beszélgetünk és nem érdekel semmi,csak az,hogy együtt vagyunk(anyum,apum,nővérem,papám és én).Aztán jön a szilveszter és remélhetőleg idén már elenged apám és meg is hívnak valahova:))) HA nem...akkor meg otthon unatkozok...:(((
Bocsi,hogy hosszú lett csak leírtam,hogy nálam,hogy telik az év utolsó két hónapja.
14,5/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!