Rettegtek a fogorvostól? És mikor mentek kezelésre akkor hogyan győzitek le a félelmeiteket?
én rettegek
nincs okom félni mert tényleg nem fáj meg ilyenek de amikor elkezd felém nyulni kész vagyok és 1böl ugrok ki a székböl, a lényeg hogy ezt ne tedd.
próbáld ki hogy becsukod a szemed, mp3 hallgatsz közben.
Elsőnek is olyan fogrovost kell keresni akiben megbízol, ha ez megvan elmész hozzá és elmondod neki hogy nagyon félsz, vagy ha nem is akarod így konkrétan kimondani, rángasd a kezed vagy lábad, dobolj az ujjaiddal stb és akk rá fog kérdezni hogy félsz e és akk már tudod is mondani hogy igen.
Kérd hogy mondja mindig hogy mit csinál hogy tud ( és persze tud, hogy mennyi idő van még hátra:P)
Gonodlj vmi szép dologra, merülj bele teljesen egy álmodba/vágyadba, és gondold bele magad, úgy könnyeg és mondogasd magadba hogy nyugi nem fog fájni, már csak 1 perc ezt simán kibírom stb és akk menni fog
Drukkolok! Sok sikert!
Hú én nagyon félek. És az a gáz, hogy már hetek óta fáj több fogam is, és minden héten csak egyre jobban halasztom, hogy felhívjam a dokit. Pedig nem panaszkodhatok, mert nagyon jó fogorvosnőm van, mégis... Az a helyzet, hogy gyáva vagyok.
Ez nem követendő példa! Remélem hétfőn lesz bennem annyi mersz, hogy most már tényleg fel fogom hívni! :-)
Szia!
Én is nagyon féltem. Most éjszakai fogszabályzóm van, az orvos kibírhatatlan, bunkó és ijesztő, de már megszoktam. :D
Minden hónapban vissza kell mennem és akkor nagyon félek :S
De ha a suliban ellenőrzés van, akkor már nyugodt vagyok és semmi bajom. Eddig ott is reszkettem... :D Szóval fejlődtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!