A rivotril okozhat hízást?
Figyelt kérdés
Más tapasztalt hasonlót? Egy éve szedem, akkor idegosszeroppanás miatt voltam kórházban. Akkor nagyon sovány 50 kiló voltam, most meg 64 vagyok. Tokám nőtt szabályosan. Azt jó lenne tudni, hogy korábban a stressz, szorongás miatt voltam e sovány.2012. jan. 6. 01:48
1/4 anonim válasza:
"A rivotril nem hizlal. A zabálás hizlal."
Kedves kérdező: ezek a kórházi ( psziciátriai osztály)orvosom saját szavai, a női betegek 1000.-k hasonló kérdésén kiakadva jött ki belőle. ( ugyanis ezt minden viziten valaki bedobta neki)
2/4 anonim válasza:
Azért a Xanax elég alacsony kalória bevitel mellett is tudd hizlalni, de pont ilyenkor szokták átállítani a beteget Rivotrilra. Bármi előfordulhat, de nagyon nem jellemző.
3/4 anonim válasza:
A xanaxnak és a rivotrilnak teljesen eltérő a hatásmehanizmusa. Ezért szokták váltani, és nem a hízásért.
4/4 anonim válasza:
De okos vagy, azért számtalan esetben váltottak már hízás miatt is.
Amúgy is az fél tucat pszichiáter akit ismerek, idővel a "hozzá" szokás miatt is szokta váltani ezt a két benzodiazepint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!