Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hosszútávon okozhat valami...

Hosszútávon okozhat valami bajt ha mindennap sírok?

Figyelt kérdés
2011. dec. 7. 11:03
 1/3 anonim ***** válasza:
az ok, amiért sírsz, ha pszichés eredetű, az okozhat testi megbetegedést is. Egyébként a sírás egy természetes védekező funkció,önmagában nem okoz problémát.
2011. dec. 7. 11:28
 2/3 anonim válasza:
szerintem abból baj nem lehet ha sírsz.viszont jobb lenne elmenni egy doktorhoz ha mást nem is de körzeti tanácsát kikérni mert ez lehet depressziónak a tünetei is.hidd tudom mirról beszélek.én is igy vagyok ezzel és bizony depressziós lettem.már utcára sem mertem ki menni.viszont ez nem azt jelenti hogy most te is az vagy.ez csak egy jó tanács volt.
2011. dec. 7. 11:28
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Bajt nem okozhat, sőt... állítólag még jót is tesz, bár, ha sok, az tényleg nem jó. Keress fel szerintem egy pszichológust.

Egyébként én is depressziós vagyok és valóban - ahogy már előttem is írták - okozhat testi tüneteket, szóval nem játék! Én már voltam kórházban is, nem egyszer miatta.

Nem tudom, miért sírsz, de azt kívánom, hogy megoldódjon a problémád! Remélem, hogy olyan dolog, amin lehet változtatni!

2011. dec. 8. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!