Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A speed hosszútávon kihat az...

A speed hosszútávon kihat az alvásra?

Figyelt kérdés
Utána olvastam mert előadásom volt a drogokból és láttam, hogy felpörget én nem tud aludni az illető kicsit.Előfordulhat hogy eljön és napokig nem alszik?? Bármikor
2010. dec. 25. 00:46
 1/5 anonim ***** válasza:
Használat utáni napon sokaknál okoz teljes alvásképtelenséget. De olyan nincs, hogy előjön később, mint egy lsd-s flashback.
2010. dec. 25. 11:52
 2/5 anonim ***** válasza:

hogy a kék égbe ne, ha rendszeresen nyomja mondjuk hónapokig, akkor utána nem semmi meló lesz, mire újra nyugodtan tud aludni.

egyszeri alkalomtól biztos hogy nem.

2010. dec. 26. 11:14
 3/5 anonim ***** válasza:

Rendszeresen fogyasztásnál, igen, igaza van a másodiknak.

első

2010. dec. 26. 11:23
 4/5 anonim ***** válasza:
A speed hosszútávon az egész életedre kihat. Ha egyáltalán hosszútávú életnek lehet nevezni ezt.
2010. dec. 26. 22:49
 5/5 anonim ***** válasza:

Rövid távon is :)

[link]

"A drog hosszú távú fogyasztása gyakran okoz észrevehető változásokat a droghasználó személyiségében (maguk a drogfogyasztók ritkán veszik ezt észre). Az életvitel megváltozásának kísérőjelenségei mellett megnövekedhet a használó agresszivitásra való hajlama, ingerlékenyebbé válhat, érzelmileg elszegényedhet."

A speed rossz. Értem? Speedet szedni rossz dolog. Legyetek jók, ne szedjetek speedet, értem? Mert az rossz. Ti pedig legyetek jók. Értem?

2010. dec. 27. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!