Anxiron, Velaxin Rivotril és Rexetin helyett?
Figyelt kérdés
Generalizált szorongásra, pánikbetegségre szedtem rivót, és rexetint... Egy másik pszichiáterhez kerültem, aki leváltotta egyből ezt a kettőt 1x75mg velaxinra és 2x5mg anxironra. Nagyon rosszul voltam az első két nap, majd bevettem egy rivót, és elmúltak az elvonási tüneteim. A doki azt mondta vegyek be még anxiront, ha rosszul vagyok. bevettem már délután a másodikat, és eszméletlen rosszul lettem tőle. Nem tudok szinte magamról. Nem tudom mit tegyek, ne vegyem be holnaptól? :/ Vagy mit csináljak? Tudom, hogy van beépülési ideje, de ahogy bevettem sokkal rosszabbul lettem tőle:( Vélemény? :(2011. dec. 17. 16:41
1/4 anonim válasza:
Pszihiatrian dolgozom es ok a kezesles amit a doki felirt.
Mit jelent "rosszul lettem tole"? pontosan?
Ha elolvasod az anxiron irja hogy csak hosszabb ido utan 7-10 nap alatt alakul ki a hatasa.
Ha igazan annyira rosszul erzed magad tole hogy nem tudod szedni vissza kell menned a doktorhoz.
2/4 A kérdező kommentje:
Meg is történt, mondta, hogy ne szedjem az anxiront, hanem álljak vissza 3x05 rivotrilra, de a velaxin maradjon. Sokkal jobban vagyok már. Lehet, hogy nem bírta a szervezetem. A tüneteim egy szóval megfogalmazva: Nem tudtam magamról, kontrollálatlan volt a mozgásom, és nem tudtam mit kezdeni magammal, olyan voltam mint egy élőhalott... :(
2011. dec. 18. 12:22
3/4 A kérdező kommentje:
És amúgy elképzelhető, hogy a rexetin elvonási tüneteket érzem magamon? (émelygés, nem tiszta tudatállapot, vízalatti érzés)? 4 éven keresztül szedtem 20mg-ot napi egyszer, reggel. Azt csökkentettem 10mg-ra. Lehetséges, hogy ezt érzem? (egyiknapról a másikra váltotta fel a Velaxin.
2011. dec. 18. 16:34
4/4 cabriobarat válasza:
Szia!én a rexetinről nagyon lassan tudtam leállni, de így, hogy van helyette velaxin, nem olyan gáz, rivorol leállni is nagyon nehéz, az anxiron hozzászokása se egy álom, de lassan jobb lesz, összeségében minden tüneted lehet megvonási és hozzászokási tünet is, én is szedtem többek között mindent amit Te is.cymbaltát szedtél már?, tudom mindenkinek más, de nekem 10 év folyamatos antidepi cserélgetés után ez vált be a legjobban, szorongásra, főleg pánikbetegségre eddig a legjobb,(szoc,agorafóbia), mellékhatásokról nem regélek, egyébként a cymbaltához nehéz volt hozzászokni nekem, igaz a rexetinhez is...nem remegtél a rexetintől? Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!