Barátoknak érdemes elmondani ha személyiségzavarom van és kezelnek vele, vagy csak elrontaná a dolgokat?
Figyelt kérdés
2012. jan. 4. 12:27
1/8 anonim válasza:
csakis azoknak akikben teljes mértékben megbízol. A többinek ne.
2/8 anonim válasza:
Nincs értelme nekiállni erről okoskodni.
3/8 anonim válasza:
Attól függ milyen mélységű a barátság, milyen IQ-val rendelkezik az illető. Szerencsés esetben hasznos és önbizalom növelő lehet a megértése, támogatása. Kevésbé szerencsés esetben akár a kezelés sikerességét is gátolhatja otromba vicceléssel, vagy egyszerű meg nem értéssel. Inkább legyél túl óvatos, mint hogy megbánd az őszinteséget.
4/8 anonim válasza:
Ha szeretnéd, hogy tudják, mondd el. Ha nem, akkor ne.
5/8 anonim válasza:
Hát ez attól is függ szerintem, hogy pontosan miről is van szó esetedben.
6/8 A kérdező kommentje:
érzelmileg labilis személyiségzavar azaz régebben borderline
elég észrevehető, és ha rajtam múlna nem biztos, hogy bevallanám, de jó lenne ha értenék, hogy miért csinálok hülyeségeket amikor csinálok
2012. jan. 4. 19:08
7/8 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan elmondhatod! csak aztán, nrhogy olyat is arra kenj, ami nem a betegségedből hanem a saját hülyeségdből ered :)
8/8 anonim válasza:
ha nem vették észre, akkor akkora baj csak nincs veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!