Szerintetek miért van az, hogy pillanatok alatt változik a pulzosom? Pl:88 5-10 sec múlva 130 aztán 5-10 sec múlva ismét 88. És sokat is fáj.
A pánik hajtja. Meg az, hogy folyton nézegeted.
Írod, 6 éve vagy pánikos. Pszichiáternél jártál? Milyen gyógyszereket szedsz? Dohányzol? Férfi vagy nő vagy, netán kisgyerek? Ha már kérdezel, hadd tudjunk meg legalább ennyit rólad. Túlsúly? Család?
Lány vagyok,édesanya 25 éves A kicsim 21 hónapos,Jártam pszichoterápiára de az sem segített.Nem szedek semmit mióta terhes lettem tehát kb 2,5 éve.Korábban Rexetint és Medazepamot szedtem
De ez a szív a legkisebb tünet,Már annyira gyötör a pánik,hogy rendesen fáj.Hányingerem van állandóan feszülnek az izmaim,szédülök és ami a legrosszabb nem merek kimenni az utcára.A kislányomat míg elviszem a bölcsibe ami kb 8 percre van tőlünk majd megőrülök,mert attól félek rosszul leszek.Rettenetes már nem tudom kordában tartani... Segítsetek,ha tudtok!!!
A dohányzás, a túlsúly, a szülés utáni nehézségek mind nehezítő tényezők.
Hosszútávon ez a jelenség nem tesz jót, a nehezítő tényezők elhagyása lenne a legfontosabb.
Egyébként meg nem szabad hinni az orvosoknak. A pánikbetegséget csak akkor lehet megállapítani ha MINDENT kivizsgáltak.
Szív: vérnyomás,pulzus,véroxigén,ekg,szívultrahang
Az idegrendszer fizikális vizsgálata
Tüdő: röntgen, allergiateszt, fújásteszt
Az orvosok erre rendszerint lusták, és letudják pánikbetegséggel, sok más betegségnek is van hasonló tünete, és sok oka lehet ennek a jelenségnek is.
Tehát szokj le, fogyj le (gyomrosavlekötő diéta, sok főtt/párolt zöldség, gyümölcs, vitaminok), nem szabad kávézni, inni, szüntesd meg a stresszhelyzeted (munkahely, párkapcsolat, stb), igyál nyugtató teákat, tanulj légzésgyakorlatokat, és legfőképp foglalkozzon veled valaki. Jó még a masszás, meleg fürdő, gőzölés vagy szauna, legyen világos, sétálj minden nap
De remélem hogy valóban nincs szervi problémád, akkor hormonzavar, depresszió, pánik "csak".
Kedves kérdező!
Az nem baj, hogy a tüdődet is megvizsgálták, és jónak találták. Egyébként ezt a fulladás érzést is a pánik okozza. Meg a szapora szívverést is. A cigi meg mindennek alátesz. Nem közvetlenül, hanem az érszűkítő hatásán keresztül rontja az egyes szervek vérellátását. Ettől lesznek a vándorbetegségek, a hol itt fáj, hol ott fáj. Ha a doki elküld az aktuálisan fájó szerv vizsgálatára, csak csodálkoznak, hogy mit keresel te ott? Mindig jusson eszedbe a cigid. Az az oka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!