Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A pánikbetegség vagy a general...

A pánikbetegség vagy a generalizált szorongás súlyosabb?

Figyelt kérdés
Valahol azt olvastam, hogy a GAD enyhébbik formája a pánikbetegségnek, de ha azt vesszük a GADban is megvannak a rohamszerű hullámok (vagy azok is, nem tudom minek nevezik), és jóval hosszabb ideig tartanak. Most akkor mi az igazság?
2011. dec. 16. 18:40
1 2
 11/14 anonim válasza:
Sziasztok! Én is ezzel a ,,problémával" küzdök kb. fél éve és nem látok kiutat! Azt szeretném kérdezni, hogy nektek sikerült e valamelyest módon túl lenni ezen? És hogy mennyi idő a ,,régi én" visszakapása?
2013. okt. 7. 21:12
 12/14 A kérdező kommentje:

HEjjhó! :)

Hát részemről nem igazán sikerült visszakapni a régi énem, VAn amiben feljődtam, önimeretben mindenképp, de nem vagyok előrébb sokkal. Azóta voltam Tündérhegyen, és szedek cipralexet is .. ezek is segítettek valamit, de igazából rajtunk múlik (sajnos :3 :D))

2013. okt. 15. 15:36
 13/14 anonim válasza:
Köszi,h válaszoltál. Vannak nagyon rossz napjaim, de talán kezd több jó napom lenni.. Amikor érzem,h valami nem franko frontit szoktam bevenni. Bizom benne,h idővel minden a helyére áll. És te mióta küzdesz ezzel?
2013. okt. 25. 16:29
 14/14 anonim ***** válasza:

Egyértelműen a generalizált szorongás.

Mert az szinte mindig jelen van.

Állandó készenléti állapot.

A pánikbetegség pedig nem kiszámítható,és nem is tudsz ellene tenni semmit.

2018. márc. 22. 11:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!