Szerintetek mi lehet az oka? (bővebben lent)
Elég egyszerű, mivel ha délutánra pörögsz fel az azt jelenti, hogy éjszakai életet élsz ,amivel együtt jár, hogy sokáig fent maradsz és keveset alszol, mivel a suli miatt muszáj felkelned. Tompult vagy délelőtt, mert a szervezeted még regenerálódni akar, miközben koncentrálni kellene és fáziskéséssel délutánra térsz magadhoz. Fontos még a tény, hogy iszol-e élénkítőt, pl tea, kávé, energiaital, ha iszol akkor semmiképpen ne fogyaszd ezeket délután. Ha nem változtatsz ezeken a dolgokon, akkor ez az állapot tartósan fent marad jobb és rosszabb epizódokkal.
Ha pedig semmi nem igaz abból amit feltételeztem, akkor lelki eredetű problémáid lehetnek, ami lehangoltságot okoz egy számodra kellemetlen helyen.
Csáó! Először is köszi,hogy válaszoltál.:)
Szerintem inkább annak köszönhető ez a lassúság ,hogy az osztálytársaimmal nem nagyon beszélek,mivel lehetetlenség mert eléggé gáz ez a közösség,így halálra unom magam egész délelőtt.
Nem szoktam gyakran sokáig fennmaradni pont azért,hogy friss legyek mert nekem nagy az alvásigényem.Reggel amikor rögvest felkelek persze álmos vagyok de mire beérek a suliba addigra felfrissülök.Kávét vagy ilyesmit nem nagyon iszom,néha reggelente előfordul.
Tehát inkább lelki eredetű ahogy írtad.
Próbálkoztam már például azzal,hogy igyekeztem odafigyelni órán,hogy egy picit felgyorsuljak de mindig elkalandozok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!