Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Depreszió vagy több?

Depreszió vagy több?

Figyelt kérdés
jártam dokihoz szedtem tablettákat. de olyanok kapnak el férfi létemre sírni tudnék nagy nyomás van a lelki világomba.ritkán érzem mentálisan kiegyensujózotnak pszihológus jobb lenne?
2011. dec. 9. 12:37
 1/9 anonim ***** válasza:

depresszió. miért kéne több legyen, bőven elég sz-r az magában is.

nem tudom, hogy pszichológus jobb lenne-e, ha már volt gyógyszeres kezelésed, és akkor jó volt, az most is segítene.

2011. dec. 9. 13:14
 2/9 anonim válasza:
a gyógyszert nem szabad abbahagyni, akkor sem ha jobban érzed magad. menj inkább pszihiáterhez és beszélj vele mit kellene szedned, és ha jobban érzed magad mégegyszer mondom NE ÁLLJ LE a gyógyszerrel hanem ezt is beszéld meg az orvosoddal, és látogasd néhány havonta:)
2011. dec. 9. 16:54
 3/9 A kérdező kommentje:
de valakitől meg azt a tanácsot kaptam hogy eltelik bizonyos idö csak a tabletták feleslegesek és butit!
2011. dec. 9. 17:52
 4/9 anonim ***** válasza:

Elég zavarosan írsz. Mi a kérdésed ?

Ez a "jártam dokihoz szedtem tablettákat" mit jelent? Kicsit pontosabban fogalmazz. Milyen dokinál jártál, milyen gyógyszereket szedtél? És miért hagytad abba? Egyébként ebben a kérdésedben kizárólag az orvosodra hagyatkozzál, ne másra.

2011. dec. 9. 18:13
 5/9 A kérdező kommentje:
oké bátya ! :) hasonló kérdéseket
2011. dec. 9. 18:36
 6/9 anonim válasza:

Ne menj el pszihológushoz és anak a válaszolonak aki azt irta hogy ne hadj abba akkor nem ért semmitsem tud. nagyon ajálom hogy nézdmeg ezt a sorozatot.

http://www.youtube.com/watch?v=_VCc_HZytKg

http://www.youtube.com/watch?v=U-kS0Pl2xuY&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=1zHjdSIC2gk&feature=related

2011. dec. 17. 10:22
 7/9 anonim válasza:
elözö vválaszolo vagyok nézd me az összes részéz
2011. dec. 17. 10:23
 8/9 anonim ***** válasza:

Ugye mondtam, hogy mindig jön egy ellenjavallat. Bár nem tudom, mi fűti ezeket az isten barmait, hogy lebeszéljenek bárkit is az orvosról, és a gyógyszereiről?

Talán a drog, talán az, ha nekem szar, legyen neki is. Vagy mert rátaláltak a Szendi Gáborra.

Választani kell.

2011. dec. 18. 12:21
 9/9 A kérdező kommentje:
hát azért ezt nem lehet szerintem általánosítani,mert valamit azért használnak. akármit beírsz a neten a keresőbe majd nem mindenről találni rosszat jót is ki ezt ki azt mondja! sok vizet iszol"vizet" pl... az máj nagyobbodáshoz vezet.erről is lehet olvasni
2011. dec. 22. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!