Milyen kórházi kezelésre számíthat egy pánikbeteg?
Igenis vannak helyzetek, amikor gyógyszerre IS szükség van legalábbis átmenetileg. Érdekes, hogy itt a gyik-on mindenki leh*lyézi azt, aki mentális problémára gyógyszert vesz be, de olyat még soha nem olvastam, hogy pl. egy cukorbeteget vagy szívbeteget oltanának azzal, hogy ne szedje be a felírt gyógyszert. Betegség ez is, betegség az is.
A gyógyszerek mellett valószínűleg pszichológussal/pszichiáterrel is fogsz beszélgetni. Erre valószínűleg a kórházon kívül is szükséged lesz/lenne.
Pontosan így van, ahogy az utolsó írja. Ne szedd a gyógyszert, és nehogy bemenj a kórházba, mert ott elkábítanak. A marhája. Nem véletlenül szeretné az orvosa kórházban kezeltetni, mert odahaza nem megy neki. Vagy annyira rossz az állapota, vagy annyira rossz az otthoni helyzete, vagy nincs senkije. És ő még hezitál.
Egyébként hogy a kérdésedre válaszoljak is: nem érdemes kórházba menni. Sokkal jobb a rokonaidat ijesztgetni a betegségeddel, meg ugráltatni őket.
tegnap 23:57
azért hezitálok, mert pontosan a családom nem akarja...
nekik semmi különösebb problémát nem jelentek, csak annyi, hogy nem megyek sehova, ez inkább nekem gond, bár nyilván ők sem örülnek, de rossz véleménnyel vannak az orvosomról...én pont azért tettem fel a kérdést, hogy biztos legyek benne, hogy jól döntök, ha bevállalom a kórházi kezelést
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!