Más pánikbeteg is érzett már ilyet? :S
Régóta pánikbeteg vagyok, mostanában megint rosszabb az állapotom és néha félek attól, nehogy elszakadjak a valóságtól.. Van mikor olyan érzés tör rám, hogy lehet az egész életem csak illúzió de ez csak egy pillanatig tart, de nagyon meg tud ijeszteni..
:S
Indulj el spirituális vonalon. Lehet, hogy ha sok ilyen jellegű könyvet elolvasol, érthetővé válnak dolgok, és megszűnik a szorongásod.
Nem olyan ijesztő az illúzió ténye, persze ha az ember a helyén tudja kezelni azt.
Balogh Béla : Végső valóság.
Szerintem kezd ezzel :)
Sajnos ilyen érzés nekem is előszokott törni.:S
Úgy érzem kezdem elveszíteni a valóságot, úgy érzem, hogy aki vagyok az nem is én vagyok valójában, mintha csak egy álom lenne amiből fel kéne ébrednem.
Nem reinkarnációról szóló könyvet ajánlottam.
Most találtam meg, a könyv fönt van neten.
Nézz bele, érdekes nagyon.
12:21: Beleolvastam, de ez az én kis agyacskámnak már túl sok.. XD Annál inkább rémisztő...
Utolsó: köszi, ez kicsit megnyugtat. :D
Utsóka! igen...most konkrét szitut nem mondanék mert sok volt már...de vágom, miről beszélsz.
persze a Kérdező kérdésére is igen a válaszom és rettegek tőle, bizonyos helyeken mindig ezt érzem, ezért kerülöm őket..az a baj egyre több ilyen hely van :)
Mostanában elég sokat vagyok otthon és alszom és néha mikor felébredek nem tudom eldönteni, hogy megtörtént-e vagy csak álmodtam, annyira valósak az álmaim...sokszor megkérdezek valakit, hogy történt-e ilyen vagy álmodtam csak? Nektek volt ilyen?
Nekem volt hasonló régebben.. Hazajöttem, de mintha félig nem hittem volna el, hogy tényleg itthon vagyok.
De nyugtassatok meg, hogy teljesen egy szorongásos/pánikbeteg nem tud teljesen elszakadni a valóságtól, hogy utána benyomják egy diliházba.. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!