MEG FOGOK ŐRÜLNI? ennek nincs értelme
Én se birom az okoskodó pszichológusokat!!!!!!!
A pszichiáter az segit,mert gyógyszert is ir fel,ö valódi orvos! kell beutalót kérned majd hozzá a háziorvosodtól,(gyyerekorvostól)
Hát. Én is voltam így, régen, de pár napnál tovább nem tartott. Ez mindenképp pszichiáter hatásköre. Nekem szerencsére magától elmúlt, najó meg pár évnyi pszichiáterhez járkálással, de közben más is lett, azért kell még mindig a dokihoz járnom.
Amúgy aranyos vagy, hogy mindenkit (magadon kívül) lehülyézel :D
Nem okoskodni akarok de 1 kérdés: Szereted Te önmagadat?
Ha a válasz nem,az a megoldás. Meg ugy látom nagyon haragszol a világra. Engedd el ezeket a rossz érzéseket, szeresd magad! Mindenki egyedülálló, nincs más ilyen Pistike meg más olyan Marika! Mindenki egyedi, megismételhetetlen, okkal vagyunk itt,okkal születtünk és a problémák megoldhatóak leküzdhetőek. Ha ennyire nem jól érzed magad miért nem fordultál pszichológushoz vagy pszichiáterhez? Tudnak segíteni, ha hagyod. Minden jót!:)
Elsőnek:
Aki a drogokhoz/piához nyúl, az jellemzően ostoba. Ilyen mély gondolatok mellett ilyesmi meg sem fordul az ember fejében. Nyugodtan tekintse ezt bóknak a kérdező, én így gondolom.
A kérdezőnek:
Ha éltél nemi életet mostanság, érdemes lenne kivizsgáltatni magad a nemi úton terjedő betegségekre. Ha nem, akár akkor is.
A gyógyszerek pedig nem érnek semmit. Max. rászoksz, és elindulsz egy olyan lejtőn, amin nem lehet megállni.
" generalizált szorongásod van. Nekem volt már kétszer is ilyen időszakom. A tüneteid alapján gondolom. A jó hír, hogy meg lehet gyógyulni. Nekem fél évig kellett szednem antidepresszánst. Azóta elmúltak a panaszaim."
Valószínűleg ez lehet, mert utána néztem és hétfőn megyek majd orvoshoz. Amúgy mint ő is írta neki elmúltak a gyógyszerektől és nem is szokott rá. Egyébként tényleg sajnos, nyár óta nincsenek ambícióim egyáltalán. De mindenképpen változtatni fogok és köszönöm mindenkinek aki írt. Egyébként mindig el akarok "indulni" ilyen belső utazásra ,hogy rendbe tegyem a dolgokat a fejembe meg ilyesmi de csak rosszabb lesz :D Meg alternatív kezelésnek is utána nézek a közeljövőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!