Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Én ezt már nem bírom. Mit...

Én ezt már nem bírom. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Teljes szívemből utálom a cigányokat meg a zsidókat és néha másokat is. Néha bajba kerülök ezért mindig egyre jobban utálom őket, de a gyűlölet miatt lesznek egyre erősebbek és egyszer visszakapom az egészet. Egy ideje majdnem minden este meghülyülök és vagy 5 percig nem tudok semmit csak beszélek össze vissza. Mire nagyjából megnyugszok hánynom kell és néha alig kapok levegőt. Amikor elgondolkozok magamon rájövök hogy nem is tudom minek vagyok itt mikor sokan nem szeretnek és tudom hogy velem van a baj mégse tudok változni (talán nem is akarok). Van barátnőm de egyre többet veszekszünk és ez is b@ssza az agyamat főleg hogy ezért is a fentieket hibáztatom, de nem tudom hogy miért is lennének ők a hibásak!? Már a haverjaimmal se akarok lenni. Nem tudom mit csináljak magammal. Tényleg meghülyültem?

21/F

2011. nov. 28. 17:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ha egymagad nem tudod megoldani a problémádat, tényleg keress segítséget. Ha van egy megbízható ismid, akkor azt. Esetleg egy másik pszichológust, ne újra azt, akiben csalódtál.

Azonban lebeszéllek a pszichiátriáról, pszichiáterekről, általában gyógyszerrel tömik a pacienseket, ami nekik jó üzlet, de a paciensek ettől nem gyógyulnak, mert csupán tünetkezelés a gyógyszerezés. Ráadásul egyes antidepresszánsokról, és más pszichiátriai szerről készült tanulmány szerint fokozza az agressziót, miután lenyugtatott (ponthogy szabadulni akarsz a dühkitöréseidtől pedig...), és öngyilkosságra is hajlamosítanak. Szóval gyógyszert NE engedj szedetni magadnak. Meg kell keresni a tudatalatti okát a probl-nak. Szinte minden ember tudatalattija tele van lelki trutyival, kinek több/súlyosabbak, kinek kevésbé súlyos/kevesebb. Ezek gerjesztik a tünetet, azaz pl. az életproblémákat.

2011. nov. 28. 21:17
 12/14 anonim ***** válasza:

nos, én sem hullatnék könnyet ha az összes cigányt kiirtanák az egész világról, olyan helyen nőttem fel ahol elég sokan voltak, ezért azóta utálom őket, mióta csak az eszemet tudom.

ettől még nem leszek depressziós. szóval nem normális, amit csinálsz.

2011. nov. 28. 23:49
 13/14 A kérdező kommentje:

De én nem

vagyok depressziós csak nem tudom mi van most velem. Nem megyek senkihez meg nem is fogok beszedni semmit biztos elmúlik majd

2011. nov. 29. 14:41
 14/14 anonim ***** válasza:

cionista náci. ezen nagyot kacagtam bocsi:D amúgy szerintem akaraterő kérdése, a pszichomókus meg csak egy támasz, aki segít érvényesíteni az akaraterődet. próbálj meg lehiggadni, és elgondolkozni, hogy mi válthatja ki ezt a magatartást. amúgy kajak nem tudom elképzelni: ülsz otthon este, aztán felugrassz, és jön egy 5 perces dühkitörés?

én sem szeretem annyira a szolibarnákat, de leszoktam pl arról, hogy káromkodásba belevegyem a nevüket, mert nem tudhatod, ki honnan származik, hány rokona van, szóval érted. csak kontrolláld magad, ozt kész

2011. dec. 19. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!