Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi a véleményetek, szerintetek...

Mi a véleményetek, szerintetek bekattantam?

Figyelt kérdés
Ma délután, mikor álltam a metrónál láttam egy nagy kövér galambot (a digitális táblán ült) és teljesen a hatása alá kerültem. Percekig álltunk és néztünk egymás szemébe (még a metrót is hagytam elmenni). Úgy éreztem, mintha mondani akarna nekem valamit. Csak nem tudtam megfejteni, hogy mit. Olyan volt, mintha telepatikusan kommunikáltam volna vele. Mással is történt már hasonló vagy szerintetek bekattantam?
2011. nov. 23. 20:14
 1/7 anonim ***** válasza:

nem tudom, de érdekes.

nem biztos, hogy bekattantál de azér van esélye, hogy beképzelted a dolgot...:D

2011. nov. 23. 20:20
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem semmi bajod. És mi történt azután?
2011. nov. 23. 20:21
 3/7 A kérdező kommentje:
Egy kis ideig toporgott egy helyben, még várt egy kicsit és odébb repült. Én meg beszálltam a metróba. Röviden ennyi.
2011. nov. 23. 20:27
 4/7 anonim válasza:
Ez aranyos. :) Én más emberek gondolataiba szeretnék belelátni, amikor valakivel találkozik a pillantásunk. Illetve arra lennék még kíváncsi, hogy abban az adott pillanatban mit gondolnak rólam.
2011. nov. 23. 22:48
 5/7 anonim válasza:

Teslának (az eddig élt egyik legnagyobb fizikusnak) volt egy galambja, amivel állítása szerint telepatikusan kommunikált. Ő olyanokat látott, hogy a galamb szeméből fénysugár jön ki... És miután a galamb meghalt, Tesla már nem tudott igazán dolgozni.

Te mennyire vagy jó fizikából? :)

2011. nov. 24. 18:24
 6/7 Pinocchio ***** válasza:
Az a galamb elképesztő bölcsességek birtokában van,folyamatosan rójad utadat a kietlen utcákon,hogy megtaláld.
2011. nov. 25. 00:47
 7/7 anonim ***** válasza:
Találkoztam a galamboddal.Esther Coleman
2012. jan. 7. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!