Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Vannak sorstársak (pánikbetege...

Vannak sorstársak (pánikbetegek) akikkel beszélgethetnék?

Figyelt kérdés
Szeretnék beszélgetni e-mailben vagy msn-en olyan pánikbetegekkel, akik többször visszaestek az állapotukat illetően, de végül sikerült stabilan tünetmentesnek maradniuk, és a stresszhelyzeteket már nagyobb problémák nélkül meg tudják oldani, egyedül képesek közlekedni, dolgozni járni. 21/L
2011. nov. 23. 10:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én 31F vagyok, szintén pánikos, szorongásos gondokkal. Többször is kijöttem már belőle, de mostanság sajnos megint küzdök vele. Mellette azért, sok erőfeszítéssel ugyan, de dolgozok is és közel normális életet próbálok élni. Ha gondolod, megoszthatunk pár tapasztalatot.
2011. nov. 24. 19:17
 12/16 anonim ***** válasza:
Kérdező: te szeretnél másokkal beszélgetni, tehát neked kéne felvenni másokkal a kapcsolatot, nem fordítva. Máskülönben nagyon pitiztetős felhangja van. Leírtam az e-mail címemet, ha akarsz, írhatsz levelet, leírod a történetedet, a gondjaidat, én pedig válaszolok.
2011. nov. 24. 19:40
 13/16 A kérdező kommentje:
Utolsó: Értem, de ha én megadtam neked először az e-mail címem, ergo első lépést megtettem, akkor nehéz neked írni?
2011. nov. 24. 22:19
 14/16 anonim válasza:

Szia!

Én is hasonló cipőben járok.Szívesen beszélek veled,ha mág aktuális akkor reagálj itt,és írok neked. 23/F

2011. nov. 28. 13:33
 15/16 A kérdező kommentje:
Utolsó: köszönöm, még aktuális.
2011. nov. 28. 16:13
 16/16 anonim válasza:
10 éve vagyok, sajnos kinőni nem lehet, de tünetmentesen lehet élni pánikbetegen is. a gyógyszeres kezelést nem ajánlom, nekem évekbe telt, mire leszoktam a gyógyszerekről. viszont kiváló alternatív módok vannak.cseppek, teák, kezelések. de a hit a legfontosabb.
2012. jan. 4. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!