Nem megfelelő nekem ez a fórum?
Én is így teljesen vagyok vele, súlyos szociális fóbiám van, ahogy lehet próbálom leplezni magam, még itt is, most úgy gondolom talán csak szakember tudna segíteni, de egyszerűen nem vagyok képes felkeresni egyet. Neked mi pontosan a problémád?
2011. nov. 15. 18:08
2/12 A kérdező kommentje:
Miért nem vagy hajlandó felkeresni segítséget?Nekem a problémám a félelem,szorongás,kisebbségi komplexus,az ezekből adódó dolgok.(rossz gondolatok stb.)
Szeretnék változtatni, de nem tudok, annyira szorongok valahányszor emberekkel kell érintkeznem. Mostanra már teljesen egyedül maradtam. Te hány éves vagy? Én ahogy egyre idősebb leszek, csak még nehezebb lesz az egész.
2011. nov. 15. 18:22
4/12 A kérdező kommentje:
Ha úgy érzed, hogy segíthet, menj el egy terapeutához, lehet megváltozik a véleményed, egy próbát megér.Mondom, ha úgy érzed.Huszonéves vagyok.Nekem is ilyen gondjaim vannak, nézem a neten lehetőségeket, olvastam most EFT-ről,ki kéne próbálni.Megnézed,leírod Neked mi róla a véleményed?
Én is huszonéves vagyok. Tényleg jó lenne ha tudnék változtatni, mert nem tartható ez az állapot amiben vagyok, az egész életemet tönkretette, de nagyon nehéz megtenni ezt a lépést. Meg valahogy ennyi idő után kezdem feladni az egészet, most úgy érzem nekem semmi nem segítene, pedig biztos nem így van, de nehéz erről átállni.
Megnéztem az EFT-t, nekem nem igazán meggyőző ennyi alapján, de ha a hagyományos módszereken már végigmentél, szerintem érdemes kipróbálni...
2011. nov. 15. 20:52
6/12 A kérdező kommentje:
Kösz, hogy megnézted, egyébként velem is az van mint Veled.Keresem a lehetőségeket, de nagyon fáradt vagyok már.Olyan megoldást akarok, ami nem gyógyszeres, mondták a Tündérhegyet is.Te tudsz valamit?
A gyógyszerektől én is ódzkodom, és sok negatív dolgot is hallottam velük kapcsolatban.
Beszéltem már olyannal aki próbálta a tündérhegyet, és jó véleménnyel volt róla. Egyébként nem nagyon kutatok lehetőségek után, mert külső segítség nélkül nem tudom, hogyan tudnék változtatni. Még az is nehézséget okoz, hogy elmenjek boltba, vagy felvegyem a telefont :(
2011. nov. 16. 00:20
8/12 A kérdező kommentje:
Megértem, amit mondasz.Ismerős.Ha két beteg beszélget, vagy találkozik akkor az jó v rossz?
Én megismerkedtem már a neten két hozzám nagyon hasonló helyzetben lévővel, és bár különböző okok miatt sajnos időközben megszakadt a kapcsolat, akkor ez motiválóan hatott rám, és kifejezetten jobb kedvem lett tőle. Meg jó volt olyanokkal beszélgetni, akik megértik ezt, és önmagam lehetek előttük, szóval én nem látok semmi rosszat benne.
2011. nov. 16. 00:44
10/12 A kérdező kommentje:
OK:) Hogyan telik egy napod?Te hogyan éled meg a gondolataidat?
Kapcsolódó kérdések: