Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi lehetne erre a megfelelő...

Mi lehetne erre a megfelelő megoldás?

Figyelt kérdés

A párkapcsolatokhoz is írhattam volna, de szerintem ebbe a kategóriába is beletartozik.

A lényeg, hogy 15/L vagyok, és még nem volt barátom, vagy ha jobban tetszik, pasim.

Jó, hazudok, volt egy, de nem nevezném kapcsolatnak, mert én úgyvagyok vele, hogy a srác kezdeményezzen a csókkal, mert én elég ilyen félős vagyok, és nem merek kezdeményezni.. mert mi van akkor, ha a srác nem akarja, akkor én ott előtte beégek, másnap meg már szétkürtöli mindenkinek hogy beégtem meg ilyenek..:)Tisztában vagyok hogy az önbizalmam a 0-val egyenlő.. Meg hogy egykét dolog miatt pszichológusokhoz járok. De én úgyérzem, hogy egy barát, egy társ, aki mindig mellettem van, aki felesegít ha padlón vagyok, akiben megbízhatok stb.., segítene ezekben a bajaimban. Aki olyannak fogad el, amilyen vagyok, és nem hajt rá hogy minnél vékonyabb, anorexiásabb legyen a csaj, és minnél szűkösebb OTT... Csak mivel nem egy társasági ember vagyok, ezért az életben nem tudok spanolgatni, amiből talán összejöhetne egy kapcsolat. Amint már mondtam, volt egy ugymond kapcsolatom, ami valójában nem is kapcsolat volt. durván másfél hónapig tartott.. túl sokat várhattam el? tul sok hogy annyit szeretnék hogy kezdeményezőbb legyen velem/felém? az alap dolgokat szeretném csak, de nem tudom:/

2011. jún. 24. 20:53
 1/1 anonim válasza:

Lehet, hogy ott van a gond kifejezetten a kapcsolatot keresed és nem koncentrálsz az emberre. Természetes, hogy félsz a kudarctól, de ne feledd a komolyan közeledni akaró fiú is félhet az elutasítástól.

A túl laza ismerkedés se jó, ami ennek az ellentéte, mert az meg elemberteleníti a dolgot. Mindenesetre próbálj meg úgy közelíteni egy kapcsolathoz, hogy ne a maximumot várd el, indíts barátkozásként, ne próbálj meg megfelelni, önmagadat add és ha kudarc ér ne keseredj el, mert abból lehet a legtöbbet tanulni! Kis lépéseket tegyél, akkor pici a botlás is ;).

Nagyon fontos szerintem, hogy adj időt jól megismerni őt és viszont! ;)

Sok boldogságot előre is! :)

2011. jún. 25. 07:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!