Milyen kerítés lenne a megfelelő? Vagy gáz, ha két változat ötvöződik? Ha ez a megoldás mely kétválozat ötvözése az ami nem néz ki hülyén?
Én most ilyet találtam közben, ki/be is látni meg nem is. Ha meg valaki nagyon el kezd leskelődni, mivel itt arra lenne szükség, hogy rendesen belásson a kutya úgy is tenne róla, hogy távozzon. Azért köszi neked is és várom a további ötleteket! Főleg, hogy még azért, hogy ezt találtam semmi nem dölt el, mert tényleg nagyon szép, de gondolom az ára is ott van.
Nem tudom, mennyire aktuális még a kérdés.
Egy ötletet tudok adni, hogy az egyik barátomnak milyen van. Falécekből áll a kerítés (függőlegesen elhelyezve), de a lécek el vannak forgatva. Egy eldöntött dominósorhoz hasonlít. A lényeg az, hogy szemből egyáltalán nem lehet belátni, mert a lécek fedik egymást. Viszont ha oldalról nézed, akkor ki/be lehet látni, mert a lécek között van szünet. Tehát te vagy a kutyád nyugodtan szemügyre vehettek mindenkit, a járókelők meg nem fogják venni a fáradtságot, hogy olyan helyet találjanak, ahol jól be lehet látni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!