Mi a megfelelő megoldás?
Sziasztok!
Ma olvastam itt egy hasonló kérdést, mint az enyém, de azért felteszem, mert nem ugyan az csak hasonló.
Nekem is az a problémám, hogy nem várom a nyári szünetet, de én nem csak azért mert unatkozni fogok, hanem azért is, mert van egy kedvenc tanárom, akivel jóban vagyok.
Az a baj, hogy szünetben nem találkozhatok vele mert másik városban lakik és hiányozni fog :(
Nincsenek barátaim, visszahúzódó vagyok, lehet ez az oka annak, hogy tanárokkal barátkozok. Több jó fej tanárom is van, de ő a kedvenc.
Máskor is volt már olyan, hogy inkább felnőttekkel barátkoztam. Mit tegyek, hogy ne érezzem magam ennyire egyedül a szünetben?
Én 15/L Ő 26/F
Köszi
Hát persze hogy csak baráti!
Mi más lenne? :O
Te ilyen vagy. Az idősebbekkel jobban el tudsz lenni. Ez érthető. Míg vannak olyanok, akik inkább a fiatalokkal érzik jól magukat, vannak olyanok, akik meg csak fiúkkal, és a többi. Ha jól sejtem, nincs barátod. Amikor majd lesz, akkor jó lesz ám a nyár. És hogy vele tölthetsz jó sok időt. Addig meg neten keress beszélgetőpartnereket, vagy levelezőpárt. Ki tudja kivel hoz össze a sors. Ne lógasd az orrod, addig örülj, amíg van nyári szüneted! :)
Jó nyarat és sok kitartást!
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!