Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Elérhetem-e a megfelelő...

Elérhetem-e a megfelelő hatást xanax-al?

Figyelt kérdés
Sajnos tehetetlen vagyok a problémáimmal szemben, szeretnék elmenekülni előlük de nem akarok hétköznapi értelemben vett drogokhoz nyúlni. Xanax nyugtatóval tompíthatom a külvilággal való kapcsolatomat ?
2011. febr. 14. 02:50
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Hasonló helyzetben már nagyon sokan voltak, én is. Ma már csak rossz emlékek. A Xanax rám altató hatással volt. Nem nagyon ismerem a nyugtatókat, de próbálj valami gyengébb hatásúval kezdeni, vagy vannak kifejezetten nyugtató teák. Lehet, hogy először azt kellene kipróbálnod.
2011. febr. 14. 04:38
 2/13 anonim ***** válasza:
Szerintem keress fel egy szakembert!
2011. febr. 14. 10:57
 3/13 anonim ***** válasza:

Áááááááááá!! Xanax? Nem akarsz drogokhoz nyúlni? Úrég, a Xanax egy drog, amire úgy rászoksz, mint a sicc! Pszichodrognak hívják, jelenleg még legális.

Apám is szedte, de másokról is tudok. Ne csináld, kivéve ha idő előtt akarod megölni magad. Brutál mellékhatásai vannak egy ilyen szernek!

Sajnos a problémák még nagyobbá válnak, ha elmenekülünk előlük. Ha szembenézünk velük, akkor az csakis jobb lehet. Találj ebben a problémában csak egyetlen apró részletet, amivel még szembe tudsz nézni, és amivel tudsz tenni BÁRMIT is. És tedd meg, amit találtál. Jobban fogod magad érezni.

Meg én úgy vagyok vele, ha elmenekülsz és tompítod magad, akkor az már olyan, mintha nem is élnél...

2011. febr. 14. 13:14
 4/13 anonim ***** válasza:

Ja: ajánlom Neked az Amer tánca című könyvet Duncan Shelley-től! Nagyon lelkesítő egy könyv és igen tanulságos. Engem fel szokott villanyozni. Egy kisregény egyébként.

Ez van a hátoldalára írva:

"Nézz meg egy embert – ott térdel a körülmények előtt.

Nézz meg egy varázslót – ott térdelnek előtte a körülmények."

Itt tudsz rendelni:

Brooks Kiadó

Tel: 06 20 9707-666

brookskiado@gmail.com

2011. febr. 14. 13:19
 5/13 A kérdező kommentje:
Hát nem mondhatom hogy nem akarok "idő előtt" meghalni, sajnos a gyorsabb módszerhez nincs elég bátorságom.
2011. febr. 14. 22:33
 6/13 anonim ***** válasza:
a xanax-al csak jó kis függőséget okozhatsz magadnak
2011. febr. 18. 00:13
 7/13 anonim ***** válasza:
A xanax egy bevált szer szorongásos állapotokban,egy segítség,hogy elviselhetőbb és élhetőbb legyen az élet olyan embereknek,akik egyébként önállóan nem képesek erre.No,hozzászokni azt éppen lehet,de mégis jobb(könnyebb) ehhez hozzászokni,mint a mindennapi félelmekhez.Szakorvosi javaslat kell hozzá,de előbb háziorvos.
2011. febr. 18. 00:27
 8/13 anonim ***** válasza:
a xanax csak akkor jó, ha nagyon rövid időre kell. elég hamar függőséget okoz sajnos.
2011. febr. 18. 10:37
 9/13 anonim ***** válasza:

Hú, ezek után szerintem.

Érvek: az egyetlen jelenlegi megoldásod,

Ellenérvek: Nincs olyan, hogy nem szoksz rá.

Egy haverom haverja, már naponta 15 szemet evett, mert a szakorvos szerint jó megoldás volt. Nem volt az.

Tudod, a haverom haverja, azt hitte, hogy vele nem ok valami, ezért mikor az orvos felírta, hamar rájött, hogy az egyetlen dolog amire jó a xanax, hogy hülyének érezd magad. Altatónak tökéletes. Napokig csak alhatsz, alhatsz, alhatsz, és közben nem történik legalább semmi rossz.

A haverom haverja, nem is akart felkelni, és megevett otthon mindent, de mégis felébredt.

A haverom haverja már nem kap xanaxot, de jobb nem lett, mint az egész előtt volt. Sőt a külvilág is ott maradt.

Szerintem sem jó megoldás, sőt nem is jó út afelé, hogy neked jobb legyen.

szia:)

2011. febr. 18. 11:01
 10/13 A kérdező kommentje:
Én sem tartom különösebben jó megoldásnak csak jobb ötletem még nem volt. A "járj társaságba" féle tanácsok pedig nem segítenek valami sokat, talán érted miért.
2011. febr. 18. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!