Szerintetek ez megfelelő ébresztő: Na mi van, felkelsz, vagy szarsz az egészbe, és alszol tovább?
Figyelt kérdés
Egy buli utáni szép reggelen 3 óra alvás után így ébresztettek. Szép dolog az ilyen?2011. júl. 9. 17:28
1/14 anonim válasza:
Elég lelketlen ébresztőd volt. Bizony ez nem szép dolog. Legkötelebb kérd meg az ébvresztődet, hogy hagyjon aludni addig, amíg magadtól fel nem ébredsz. Ennyi belátással lehetne irányodba.
2/14 anonim válasza:
Ha megállapodtatok valamiben a mai délelőttre vonatkozóan, akkor igen, ez a megfelelő. Ha nem, akkor elég paraszt az illető.
3/14 anonim válasza:
Mibe szarsz bele? Valamit csinálnod kellett volna?
4/14 anonim válasza:
Ha valami megígértél hogy megcsinálod és nincs meg akkor jogos :D Viszont ha meg nem akkor irigyek rád, hogy te buliztál meg minden, ők meg nem így kell valami, hogy "elégtételt" vehessenek
5/14 anonim válasza:
Gondolom "idősebb" korosztály ébresztett így... Legalábbis nálad idősebb!
Hányszor hallottam én azt, hogy "Aki éjszaka legény, nappal is legyen az!"
Egyébként kicsit túlzás, de nem tudsz vele úgyse mit kezdeni! Ne is rágódj rajta.
6/14 A kérdező kommentje:
A dolog pikantériája az, hogy semmit nem beszéltünk meg másnapra. Velem egykorú haverom volt, aki nálam aludt, és 3 óra alvás után így ébresztett. Szép dolog az ilyen?
2011. júl. 9. 17:41
7/14 anonim válasza:
Akkor elképzelhető, hogy az nem tetszett, hogy felvitted a haverodat a megkérdezésük nélkül.
8/14 A kérdező kommentje:
Ő ébresztett így :D
2011. júl. 9. 17:45
9/14 anonim válasza:
És ezt komolyan is vetted?
Szerintem csak szekálni akart! Ne fújd fel túlzottan.
10/14 A kérdező kommentje:
Egyszerűen csak értetlenül állok a dolog előtt. Mibe szarjak bele?
2011. júl. 9. 17:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!